صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 12:46  -   1396/09/20 ارسال به دوستان

به مناسبت هفته ی پژوهش صورت گرفت؛
انتخاب استاد، دانشجو و محققان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان پژوهشگران برگزیده استان در سال 1396

در جشنواره ی تجلیل از پژوهشگران برتر استان قزوین، از دکتر علی محتشمی عضو هیات علمی، حمیدرضا مقصودلو دانشجو، میثم رحیمی آتانی و علیرضا لشگری از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، به عنوان پژوهشگران برتر استان در سال 1396 تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جشنواره که به مناسبت گرامی داشت هفته ی پژوهش برگزار شد، طی مراسمی از پژوهشگران برتر استان در بخش های مختلف تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم که با حضور پرشور قشر دانشگاهی، پژوهشگران و محققان برگزار شد؛ استاندار قزوین بر لزوم تقویت پژوهش و تحقیق جهت دستیابی به اهداف توسعه پایدار تاکید و تصریح کرد: پایه و اساس همه تصمیمات پژوهش است ون تایج پژوهش باید در تمام عرصه های علمی و غیر علمی به مبنای عمل مدیران برای تصمیم گیری تبدیل شود.

دکتر عبدالمحمد زاهدی افزود: تمام پیشرفت های بشر در تاریخ خلقت حاصل کنجکاوی انسان و روح جستجوگر اوست که برای دستیابی به رفاه و زندگی بهتر صورت گرفته است.

وی اضافه کرد: یافته های بشر به تدریج پیچیده تر شده و سرعت آن هم در این مسیر افزایش یافته و در این راه اگر سرعت عمل لازم را نداشته باشیم از قافله عقب خواهیم ماند.

در بخش استادان این جشنواره، عناوین برتر به علی محتشمی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، فرزاد ابراهیمی عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، امیر پاکپور حاجی آقا عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مهدی خلج عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا، ابوالفضل علیائی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور قزوین، علیرضا خاکپور مدرس مرکز علمی کاربردی مهرام، علیرضا شجاعی مدرس حوزه علمیه، کاوه صید مرادی معلم آموزش و پرورش، جعفر شهابی فر از مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی و حسن حاجی فتحعلی از پارک علم و فناوری رسید.

در بخش دانشجویان برگزیده نیز حمیدرضا مقصودلو از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، محمدرضا براتی از دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)، پیام حیدری از دانشگاه علوم پزشکی، مرتضی شعبان نژاد از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان و هما زینالی از دانشگاه پیام نور قزوین به عنوان دانشجویان پژوهشگر برگزیده استان معرفی شدند.

همچنین در بخش محققان برتر از آقایان میثم رحیمی آتانی و علیرضا لشگری از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، تجلیل شد.