تاریخ و زمان انتشار : 12:03  -   1396/09/21 ارسال به دوستان

با حضور مسئول بسیج دانشجویی کشور صورت گرفت؛
گرامی داشت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور دکتر داوود گودرزی مسئول بسیج دانشجویی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی دانشگاه برگزار شد، دکتر موسی خانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین، مهدی برزگر مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حیدری مسئول نهاد رهبری دانشگاه‌های آزاد استان قزوین، معاونان، کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین حضور داشتند.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: دانشجو در دانشگاه باید دغدغه سیاسی داشته و اهل تجزیه و تحلیل باشد و هر حرفی به راحتی رد یا تایید نکند.

دکتر داوود گودرزی افزود: انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب مردم سالار است و مردم در همه عرصه‌های آن نقش خود را به خوبی ایفا می کنند.

وی با بیان اینکه اولین دستور امام راحل در سال 57 رفع مشکلات معیشت و مسکن مردم بود، افزود: ما برای شکم قیام نکردیم ولی قرار نیست در این انقلاب کسی گرسنه باشد لذا باید کرامت، حرمت و معیشت مردم تامین شود.

مسئول سازمان بسیج دانشجویی کشور مبارزه با فساد، از بین رفتن فقر و تبعیض و ایجاد استقلال و اقتدار را از مهمترین آرمان های انقلاب اسلامی عنوان کرد و گفت: قرار بود در کشور هیچ فردی در جامعه با دغدغه معیشت همراه نباشد، در طول سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران بسیاری از اهداف و آرمان ها محقق شده و برخی هنوز محقق نشده و نمونه هایی از فسادها امروز مشاهده می شود.

گودرزی تصریح کرد: ما برای رسیدن به آرمان‌های انقلاب نیازمند اقتصاد قوی و پویا، امنیت و سرمایه اجتماعی هستیم و تمامی حرکات دشمن بر روی این سه نقطه متمرکز می باشد و هر هر فرصتی جهت ضربه زدن استفاده می‌کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو، گفت: دانشجویان سرمایه ها و هویت اصلی کشور ما را تشکیل می دهند، همه ی افتخارات ما به تاثیرگذاری دانشجویان عزیز کشور می باشد و این روز بسیار بزرگ و ارزشمند است که به یکایک شما عزیزان تبریک می گویم.

دکتر موسی خانی افزود: روز دانشجو روز زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای دانشجو و به ویژه روز استکبارستیزی و ایستادگی مقابل زیاده خواهی‌های مستکبرین و در رأس آن آمریکاست.

وی ادامه داد: ما به همه ی شهدا و کسانی که برای تعالی این کشور جانفشانی کرده اند، مدیون هستیم و باید با تلاش و کوشش، به رسالت خود عمل کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با بیان اینکه اردوهای جهادی دانشجویی کار بسیار ارزشمند و ستودنی است، تصریح کرد: اردوهای جهادی، اردویی است که در آن معنویت، خلوص و گذشت موج می‌زند؛ به همه دانشجویان توصیه می‌کنم حتما یک بار هم که شده این اردو را تجربه کنند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان قزوین نیز در این مراسم ضمن تبریک روز دانشجو، گفت: از دانشجو نباید به عنوان ارابه سیاسی در فضای دانشگاه‌ها استفاده شود؛ شأن، مقام و منزلت دانشجو بسیار بالاست.

مهدی برزگر پنجاه درصد کارهای بسیج دانشجویی را با رویکرد علمی عنوان کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند برای رسیدن به قدرت دو مولفه‌ "بیان قدرت علمی" و "جرأت علمی" نیاز است که جرأت علمی خود به دو بخش نقد علوم غربی و بیان علوم داخلی است

شایان ذکر است؛ محمد گلریز خواننده ارزشی کشورمان در این مراسم به اجرای موسیقی زنده پرداخت و در ادامه از نخبه‌گان علمی، فرهنگی و جهادی با اهدای جوایزی تقدیر شد.