صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 14:49  -   1396/09/23 ارسال به دوستان

نایب قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات سازه های ماکارونی دانشگاه تهران

نخستین دوره مسابقات ملی سازه های ماکارونی در دانشگاه تهران با نایب قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و تغییر رکورد کشوری در بخش دانش آموزی و گرایش راندمان همراه بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که به همت انجمن علمی دانشجویی علوم‌مهندسی و انجمن علمی دانشجویی علوم مهندسی آب در دو گرایش راندمان و فشار برگزار شد، 100 تیم پذیرش و 200 سازه ساخته شده بود؛ در بخش آزاد دانشجوها و دانش آموخته های دانشگاه ها حضور داشتند و در بخش دانش آموزانی نیز دانش آموزان دبیرستانی شرکت کرده بودند.

در بخش راندمان آزاد این مسابقات تیم East bridge دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با راندمانِ 79/3585 پس از تیم ایران سازه از جهاد دانشگاهی خوزستان، عنوان نایب قهرمانی مسابقات را به دست آورد. در این بخش تیم دانشگاه آزاد اسلامی شیراز به مقام سوم رسید.

شایان ذکر است؛ در این مسابقات سازه ها از ماکارونی، همراه با چسب و با اهداف آموزشی، برای آزمایش طراحی یا برای شرکت در مسابقات مختلف، طراحی و ساخته می شوند. مسابقات مختلفی در سراسر جهان توسط مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی در زمینه سازه های ماکارونی و برای سنجش میزان تحمل پذیری وزن و فشار توسط این سازه ها برگزار می شود.