تاریخ و زمان انتشار : 10:48  -   1396/10/04 ارسال به دوستان

با حضور عضو هیات علمی دانشگاه هنر تهران صورت گرفت؛
برگزاری کارگاه تایپوگرافی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

با حضور استاد مصطفی اوجی عضو هیات علمی دانشگاه هنر تهران، کارگاه عملی تایپوگرافی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این برنامه که به کوشش معاونت پژوهشی دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد، دانشجویان و علاقمندان رشته گرافیک از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و سایر مراکز دانشگاهی استان حضور داشتند.

استاد مصطفی اوجی در ابتدا ضمن معرفی کوتاهی از خود و فعالیت هایش، به بیان ویژگی‌های نشانه و دسته بندی‌های آن با معرفی نمونه‌هایی از آثار طراحی شده خود و سایر طراحان پرداخت.

وی افزود: ساختار فکری و آمادگی اطلاعاتی در زمینه موضوع طراحی یکی از نکات لازم در طراحی است.

پس از بیان درس گفتارهایی در زمینه ی نشانه (Sign) و توضیحات تکمیلی، شرکت کنندگان به طراحی نمونه‌هایی از نشانه پرداختند که توسط استاد اوجی بررسی و تحلیل شد.

شایان ذکر است؛ استاد مصطفی اوجی فارغ التحصیل رشته گرافیک دانشکده هنرهای زیبای تهران در سال 1353 می‌باشد. وی در دوران تحصیل در دانشگاه ضمن آشنایی با استاد ممیز، فعالیت حرفه‌ای خود را در رشته گرافیک با کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان آغاز کرد و پس از فراغت از تحصیل در سفر به لندن مدرک فوق لیسانس خود را از کالج سلطنتی هنرهای لندن ( Royal College of Arts)  دریافت کرد و با آتلیه‌های طراحی این شهر به فعالیت خود ادامه داد. اوجی پس از بازگشت به ایران فعالیت‌های خود در زمینه آموزشی را در دانشگاه تهران دنبال کرد.