کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:30  -   1396/10/06 ارسال به دوستان

با کسب 6 مقام ارزشمند صورت گرفت؛
درخشش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دومین جشنواره سراسری نشریات کشور

با پایان یافتن دومین دوره جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور، دانشجویان واحد قزوین با کسب 6 مقام، خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در بخش نشریات برتر نشریه سیاسی- فرهنگی «سوم خرداد» به مدیرمسئولی محمدرضا عزیزمحمدی دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی و نشریه ادبی «رز سفید» به مدیر مسئولی امیرمهدی نوری دانشجوی رشته مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی موفق به کسب رتبه برگزیده کشوری شد.

در بخش آثار برتر مقاله دینی و قرآنی "علم و عمل از منظر قرآن و ادب پارسی" از «نشریه آسمانی ترین» به قلم محمد توکلی دانشجوی دکتری رشته کارآفرینی توسعه و طرح روی جلد نشریه باراجین پلاس به مدیر مسئولی و طراحی «علی اعتدادی» دانشجوی رشته مدیریت صنعتی و گرافیک و صفحه آرایی «سوم خرداد» شماره 3 نشریه با صفحه آرایی علیرضا بهاری دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر نرم افزار موفق به کسب رتبه برگزیده کشوری شدند.

همچنین در بخش مقالات ویژه این جشنوراه نیز مقاله «منقل را از پاستور خارج کنید» با موضوع قانون مداری و اخلاق حرفه ای به قلم محمدرضا عزیزمحمدی دانشجوی رشته مهندسی شهرسازی از «نشریه سوم خرداد» موفق به کسب رتبه برگزیده کشوری شد.

شایان ذکر است؛ جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به مدت دو سال است که برگزار می شود و نشریاتی که از کمیته ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی مجوز انتشار دارند، می توانند در این رقابت ها شرکت نمایند.

بنابر اعلام دبیرخانه ی این جشنواره، دیگر آثار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با وجود اینکه در بین آثار برتر قرار نگرفتند، اما اکثر آنها امتیاز بالایی را کسب کردند و مورد ستایش قرار گرفتند.