تاریخ و زمان انتشار : 13:53  -   1396/10/07 ارسال به دوستان

در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد؛
برگزاری دوره آموزشی معارف امام صادق (ع)

دوره آموزشی آشنایی با معارف امام صادق(ع) ویژه اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دفتر مطالعات و پژوهش های فرهنگی، به منظور ترویج سیره و فضایل اهل بیت (ع) به ویژه امام صادق (ع) و دانش افزایی معارف آن حضرت برای قشر فرهیخته جامعه و تبیین نقش آن حضرت و معرفی جایگاه والای اهل بیت (ع)، یک دوره آموزشی با عنوان «معارف امام صادق علیه السلام» را برگزار نمود.

در این دوره آموزشی حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدی از استادان حوزه و دانشگاه به عنوان مدرس حضور داشت و به بررسی ابعاد مختلف شخصیت امام صادق(ع) به عنوان الگوی جامع و کامل و نقش ایشان در معرفی جایگاه امامت و ولایت پرداخت.

شایان ذکر است؛ برای شرکت کنندگان این دوره پس از موفقیت در آزمون پایان دوره، از سوی دفتر مطالعات و آموزش نیروی انسانی گواهی نامه 8 ساعته صادر می شود.