کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 15:27  -   1396/10/07 ارسال به دوستان

با حضور عضو هیات علمی دانشگاه تهران برگزار شد؛
بررسی مفهوم منظر از باغ های رنسانس تا دوره ی معاصر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

با حضور دکتر هما ایرانی بهبهانی استاد تمام رشته معماری و عضو هیات علمی دانشگاه تهران، "مفهوم منظر در گذر زمان" بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست تخصصی که به همت دانشکده معماری و شهرسازی برگزار شد، دکتر حسین سلطان زاده، رییس این دانشکده ضمن خوش آمد گویی، به معرفی دکتر هما ایرانی بهبهانی پرداخت.

در این سخنرانی که به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش صورت گرفت، مفهوم منظر از باغ های رنسانس تا دوره ی معاصر بررسی شد. منظر دیداری که در ابتدا در باغ های فرانسوی، انگلیسی و باروک بسیار مورد توجه بود؛ امروزه در کنار جنبه های اکولوژی، طراحی منظر را شکل می دهد.

با در نظر گرفتن مولفه های فرهنگی- ادراکی و فیزیکی-کالبدی در کنار موضوعات محیط زیستی چند نمونه طراحی منظر تحلیل و بررسی و در پایان پروژه های برگزیده دانشجویان دانشکده محیط زیست دانشگاه تهران نمایش داده شد.

شایان ذکر است؛ دکتر بهبهانی استادتمام رشته معماری و عضو هیات علمی دانشگاه تهران و دارای سوابق درخشان پژوهشی است.