کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 11:55  -   1396/11/03 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی ، رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران :
سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ ایران از 16 فروردین سال آینده در تهران بزگرار می شود

سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018 از تاریخ 16 فروردین ماه سال 97 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد .

به گزارش ستاد اطلاع رسانی سیزدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران 2018 ، دکتر مرتضی موسی خانی ، رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران ، در گفتگو با این ستاد اظهار داشت: این مسابقات همچون سال های گذشته با حضور چشمگیرتیم های ایرانی و خارجی از تاریخ 16 فروردین ماه سال آینده به مدت سه روز در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود .

دکتر موسی خانی افزود : در حال حاضر پیش ثبت نام تیم ها آغاز شده و تیم های علاقه مند می توانند تا تاریخ 10 بهمن ماه سال جاری ثبت نام اولیه خود را در سایت مسابقات به آدرس اینترنتی 2018.iranopen.ir انجام دهند .

وی یادآور شد : حضور و آماده سازی تیم ها در محل مسابقات از تاریخ 14 فروردین لغایت 15 فروردین و زمان برگزاری مسابقات از تاریخ 16 فروردین لغایت 18 فروردین سال آینده خواهد بود .

دکتر موسی خانی ادامه داد : این مسابقات در 2 بخش لیگ دانشجویی ( در سالن های 8 و 9) و بخش لیگ های دانش آموزی (سالن های 6،7و 27 ) در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود .

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در ادامه با اشاره به حضور چشمگیر تیم های ایرانی و خارجی در این مسابقات گفت : در سال گذشته تیم های ایرانی و خارجی از کشورهای مطرح جهان همچون آلمان، ژاپن ، چین ، هلند ، آمریکا و... در قالب 697 تیم و با شرکت نزدیک به 3هزار دانش آموز و دانشجو برگزار شد .

دکتر موسی خانی ضمن تشکر از جناب آقای دکتر ستاری ،ریاست و هم چنین اعضای محترم بنیاد ملی نخبه گان یادآور شد : با پیگیری های انجام شده نفرات برگزیده این مسابقات می توانند ضمن عضویت در بنیاد ملی نخبه گان از مزایای این بنیاد استفاده کنند .

رییس کمیته ملی ربوکاپ ایران در ادامه با تشکر از حمایت های رییس محترم هیات امنا و ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی گفت : لازم می دانم از حمایت های بی دریغ جناب آقای دکتر ولایتی ، جناب آقای دکتر رهبر و معاونت پژوهشی جناب آقای دکتر رنجبر برای گسترش و توسعه فعالیت های پژوهشی در حوزه هوش مصنوعی رباتیک در کشور تقدیر و تشکر کنم .

وی در پایان خاطر نشان کرد : بازدید برای عموم از این مسابقات رایگان است و امیدوارم با حضور گسترده مردم عزیز کشورمان ، مدارس ، دانشگاه ها و صنایع در این مسابقات ، ضمن بازدید و ایجاد انگیزه در بین نخبه گان جوان ایرانی ، زمینه ساز توسعه این علم در کشور شده و نیز با حمایت های مسوولان و بهره مندی صنایع کشورمان از دستاوردهای علمی و تحقیقاتی جوانان ایرانی در زمینه دانش رباتیک و هوش مصنوعی ، زمینه ساز پیشرفت کشور عزیزمان ایران شوند.