تاریخ و زمان انتشار : 10:38  -   1397/01/20 ارسال به دوستان

در مسجد امام رضا (ع) صورت گرفت؛
آغاز سال كاري جديد در دانشگاه آزاد اسلامي قزوين

مراسم آغاز سال كاري جديد با حضور معاونان، استادان و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي قزوين برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در اين مراسم كه در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه برپا شد، مدیرکل فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک آغاز سال جدید، گفت: در حالی سال را آغاز کردیم که پایان سال با میلاد حضرت فاطمه (س) و آغاز سال جدید با میلاد با سعادت حضرت علی (ع) همراه بود و به نوعی هم عید فاطمی و هم عید علوی بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صفی خانی افزود: امسال با معنویت خاصی آغاز شد و امیدواریم که در زیر سایه ائمه معصومین و حضرت رسول (ص) و حضرت علی (ع) همه مسلمانان و شیعیان به ویژه خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی و به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق و سربلند باشند و امسال هم شاهد دستاوردهای بسیار مهمی در عرصه های علمی و فرهنگی نصیب این دانشگاه شود.

وی با اشاره به توفیقات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سیزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران، تصریح کرد: دانشجویان این دانشگاه با کسب نتایج عالی و خوب بار دیگر برای این دانشگاه افتخار آفرینی کرده و با کسب بیش از 12 مقام، نام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را بلند آوازه کردند.

حجت‌الاسلام صفی خانی با اشاره به دعای سال تحویل و آنچه که به عنوان احسن حال در این دعا می خوانیم افزود: یکی از بهترین حالت هایی که انسان را احسن حال می کند توکل به خداوند است و هیچ چیزی در زندگی نمی تواند جایگزین خداوند تبارک و تعالی گردد؛ اگر انسان به خدا دل ببندد قطعاً هدایت می شود و خداوند دست او را می گیرد.

مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي آزاد اسلامي استان قزوين نیز در این مراسم ضمن تبریک آغاز سال جدید و آرزوی توفیقات معنوی و نامگذاری سال 97 از سوی مقام معظم رهبری با عنوان "حمایت از کالای ایرانی" گفت: یکی از عیوب زندگی ما مصرف گرایی است و اینکه ذوق مصرف گرایی صرف داشته باشیم و این یک فرهنگ بسیار غلطی است که توسط غربی هایی که بازار تولید را در دست گرفتند ایجاد شده و ما هم متاسفانه در این بازی وارد شدیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حيدري، با اشاره به پیام نوروزی مقام معظم رهبری در خصوص عیوب سبک زندگی همچون اصراف، رفاه طلبی و اشرافی گری، افزود: همه این موارد با توجه به آیات و روایاتی که داریم با زندگی انسانی منافات دارد، اینکه ما همیشه به این موضوعات فکر کنیم اما به آیه شریفه "الا به ذکر ا...تطمئن القلوب" توجه ای نداشته باشیم و فقط زندگی مادی و فیزیکی ما پر رنگ شود، اما زندگی معنوی ما در حاشیه باشد.

وی ادامه داد: مصرف کالای خارجی در کشور ما متاسفانه به صورت فرهنگ درآمده است که این باید یک ضد ارزش شود، نگاه ما به انسانی که از کالاهای خارجی استفاده می کند باید مانند انسانی باشد که به شخصیت خودش اهمیت نمی دهد، به جامعه و هموطنان خود اهمیت نمی دهد.

شايان ذكر است، در پايان اين مراسم معنوي معاونان، استادان و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي قزوين با حضور در محل یادمان شهدای گمنام دانشگاه ضمن گرامي داشت ياد و خاطره این بزرگ مردان و قرائت فاتحه، سال جديد كاري را آغاز كردند.