تاریخ و زمان انتشار : 16:00  -   1397/01/28 ارسال به دوستان

حضور دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نمایشگاه تولیدات دانش بنیان و صنایع نوآور

دومین نمایشگاه تولیدات دانش بنیان و صنایع نوآور قزوین با حضور دانشگاه ها و صنایع نوآور استان، به خصوص حضور چشمگیر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برپا می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این گردایش علمی و صنعتی که در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی قزوین برپا می شود، آخرین محصولات شرکت های دانش بنیان و نوآور به نمایش در می آید.

اقتصاد دانش بنیان از پایه های اقتصاد مقاومتی می باشد که نقش تاثیرگذاری در ایجاد اشتغال پایدار دارد. دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با برنامه ریزی و استفاده از دانش و خلاقیت نخبگان و فراهم نمودن شرایط لازم برای توسعه محصولات فناورانه دانش بنیان نقش مهمی در این راستا ایفا نموده است و با حضور موثر و چشمگیر در این نمایشگاه و ارائه دستاوردهای دانش بنیان و محصولات نوآورانه سعی دارد با برقراری ارتباط مستقیم با جامعه در راستای رفع مشکلات گام بردارد.

شایان ذکر است؛ دومین نمایشگاه تولیدات دانش بنیان و صنایع نوآور قزوین از 28 تا 30 فروردین ماه 97 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی قزوین برپا می باشد و علاقه مندان می توانند از ساعت 16 تا 21 از این نمایشگاه بازدید کنند.