تاریخ و زمان انتشار : 11:09  -   1397/02/10 ارسال به دوستان

برگزاری جلسات هفتگی زیارت عاشورا در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به همت ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و در راستای تقویت مبانی عقیدتی و ترویج و گسترش فرهنگ دینی و مذهبی، سلسله جلسات هفتگی زیارت عاشورا در روزهای سه شنبه صبح در این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که با استقبال گسترده ی استادان، کارکنان و دانشجویان در مسجد امام رضا (ع) برگزار می شود، حجت الاسلام والمسلمین کریمیان ها کارشناس و مشاور مذهبی نیز به ایراد سخن می پردازد.

در این جلسات هفتگی مباحثی با محوریت نقش خانواده در تشکیل شخصیت افراد، خانواده دینی و مذهبی، معیارهای شناخت حق و باطل، عاشورا و تاثیرگذاری آن بر قشر جوان و فرهنگ مهدوی توسط کارشناس برنامه بیان می گردد.

شایان ذکر است؛ مراسم هفتگی هیات محبان اهل بیت (ع) دانشگاه نیز هر هفته روزهای سه شنبه بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد امام رضا (ع) برپا می باشد.