تاریخ و زمان انتشار : 13:35  -   1397/02/17 ارسال به دوستان

دکتر موسی خانی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
معلمی مسیر عشق است که استاد عاشقانه آن را انتخاب می کند

مراسم پاسداشت مقام معلم، با حضور دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، اعضای هیات رییسه این دانشگاه، اعضای هیات علمی و استادان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی برگزار شد، رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تبریک روز معلم، گفت: از افتخارات این دانشگاه استادان گرانقدر آن هستند که همه ی بهای آن را تشکیل داده اند؛ دانشجو با نگاه به استاد وارد یک دانشگاه می شود و زیرساخت های تحقیقاتی و فضاهای فیزیکی هم ابزارهای کار استادان هستند و بنده به وجود یکایک استادان این دانشگاه افتخار می کنم.

دکتر مرتضی موسی خانی ضمن گرامی داشت اعیاد شعبانیه، افزود: امیدواریم بتوانیم هرچه دلبستگی دنیوی داریم، کنار بگذاریم و بیشتر به تعلقات اخروی دل بسته و با عشق کار کنیم.

وی ادامه داد: عشق و تعالی بخشیدن به دانشجویان زیباترین کار معلمی است و خدا را شاکریم در این دانشگاه به واسطه ی 26 سال تجربه، در یکایک معلمین این دانشگاه می بینم که جای تقدیر و تشکر دارد.

دکتر موسی خانی تصریح کرد: انسان های بسیاری با مقصود بنیادین و با اعتقاد به ارزش ها، کار معلمی را آغاز کرده اند، اما بعضی اوقات ممکن است تعلقات دنیوی ما را از این مهم غافل کند، برخی از دوستان که حتی جزء ایثاگران جبهه و جنگ هم بوده اند، گاهی از دل مشغولی های دنیا دلسرد می شوند، اما باید ارزش ها را یادآوری کرد و معلمی مسیر عشق است که استاد عاشقانه آن را انتخاب می کند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به مشکلات دانشگاه های کشور در جذب دانشجو و پذیرش بدون کنکور داوطلبان، خطاب به استادان گفت: اگر دانشگاه می خواهد موفق باشد، موفقیت آن مرهون تلاش شما عزیزان است و برای ادامه ی جذابیت این دانشگاه، لطف و همراهی استادان ضروری است تا بتوانیم در ادامه ی کار موفق باشیم.

وی افزود: طبق آمار منتشر شده، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با 162 هزار مراجعه به پایگاه های علمی، رتبه ی اول کشور را به دست آورد، در حالی که تعداد دانشجویان ما از برخی واحدها هم کمتر است، اما این آمار بالا جای تحسین و تقدیر دارد از استادانی که دانشجویان را به سمت تحقیق سوق می دهند.

دکتر موسی خانی با تاکید بر استفاده استادان از فضای به وجود آمده در بخش اقتصاد دانش بنیان، تصریح کرد: تحریم یک فرصت است که ما به خودمان بیاییم، به داشته هایمان اعتماد کنیم و آن ها را رشد دهیم؛ باید سرمایه ها را به سمت اقتصاد دانش بنیان سوق دهیم تا بتوانیم روی پای خود بایستیم و به برکت همین تلاش ها، امروز خیلی دستاوردهای خوبی داشته ایم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از اخذ مجوز شماره گذاری خودروی برقی 2 نفره ی این دانشگاه خبر داد و افزود: قرار است در پنج مرحله، 400 عدد از این خودرو وارد بازار شود و به صورت جدی به دنبال جذب سرمایه گذار برای این محصول بومی و تولید شده توسط پژوهشگران خود هستیم و دولت و شخص رئیس جمهور هم از آن حمایت می کنند.

وی با ابراز رضایت از رابطه ی نزدیک استادان دانشکده های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، خاطرنشان کرد: این مساله می تواند پتانسیل خوبی ایجاد کند و همان طور که امروزه بسیاری از محصولات به صورت بین رشته ای تولید می شوند، این صمیمیت باعث دستاوردهای خوب و تولید محصولات جدیدتر خواهد شد؛ بنابراین تقاضا دارم وارد میدان شوید و همت کنید و ما هم حمایت خواهیم کرد.

دکتر موسی خانی گفت: کار دانشگاه تنها آموزش محوری نیست، بلکه تحقیق و پژوهش است و امروز بیشتر دانشگاه های جهان به سوی استارتاپ ها و محصولات نوآورانه و تولید ثروت از محل دانش حرکت کرده اند. بنابراین از استادان گرامی تقاضا دارم برای تحقق شعار امسال که مقام معظم رهبری فرمودند حمایت از کالای ایرانی کمک کنند ؛ کالای ایرانی هم حمایت نمی شود مگر این که کیفیت داشته باشد، چون مردم حق انتخاب دارند، لذا ما باید به تولید کننده ها کمک کنیم و تولید کننده ها هم به ما باور داشته باشند که قطعا اگر ببینند تولیدات دانشگاه ها برای مردم محبوبیت دارد، به سراغ دانشگاه ها خواهند آمد.

این مدیر موفق ادامه داد: با توجه به شرایط موجود و فشارها و تحریم هایی که برای کشور ما وجود دارد، قطعا صنعت به سراغ ما خواهد آمد که نیازهایش را از داخل کشور تامین کند. به هر ترتیب امیدوار هستم به کمک شما عزیزان بتوانیم همچنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را سرآمد نگه داریم و این دانشگاه بتواند همانند دانشگاه صنعتی شریف یک اکوسیستم کارآفرینی ایجاد کند، همه ی شرایط این اکوسیستم فراهم می باشد و تنها یک مولفه ی آن کم است که آن هم نیروی انسانی خلاق، توانمند و ماهر است که باید بتواند از این امکانات، شرایط و منطقه ی صنعتی پیرامون استفاده کند و نقش استادان این است که باید در میدان حاضر شوند و در کنار دانشجویان باشند تا ما بتوانیم موفق باشیم.

دکتر موسی خانی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می تواند همواره برای کشور الگو باشد، تاکنون این مساله را ثابت کرده ایم و پس از این هم اگر همه بخواهیم، انشااله ثابت خواهیم کرد که این دانشگاه یک الگوی خوبی از یک دانشگاه خوب و موفق باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: از همه ی همکاران عزیز تشکر می کنم که طی سال های گذشته با ما همراه بوده اند.

رییس دانشکده ی مدیریت و حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این مراسم با گرامی داشت روز معلم و تقدیر از زحمات دکتر موسی خانی، گفت: سخاوت و بخشندگی از صفات نیک است و برای معلمان نیز بهترین سخاوت، بخشندگی علم است؛ حتی اگر اندک بود، باید آن را با سخاوتمندی اعطا نماییم.

دکتر الوانی تصریح کرد: علم با مادیات متفاوت بوده و تنها سرمایه ای است که هرچقدر آن را خرج کنیم، افزون تر شده و کم نمی شود.

وی افزود: بخشندگی، صفت خوبی است که امیدواریم خداوند به همه ی ما اعطا نماید و شما هم آن را به دیگران منتقل کنید.

شایان ذکر است؛ اجرای تواشیح، اجرای موسیقی زنده و تقدیر از مدیران و استادان برتر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از دیگر بخش های این مراسم بود.

همچنین استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با تشکیل جلسات و کارگروه های مختلف، به بررسی مسایل و مشکلات مربوط به حوزه ی آموزش و پژوهش پرداختند.