تاریخ و زمان انتشار : 10:13  -   1397/02/10 ارسال به دوستان

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مراسم روز جوان:
بهترین زمان عمر، دوران جوانی است

همزمان با میلاد حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان مراسمی با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و دانشجویان پرشور در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که به همت کانون فرهنگ و هنر و هلال احمر برگزار شد، دکتر موسی خانی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان به جوانان دانشجو، گفت: جوانان باید در همه کارها عزم خود را جزم نمایند و به خداوند توکل کنند، در این صورت قطعا موفق می شوند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با اشاره به معیارهای توفیق جوانان، افزود: معیار توفیق بر دو اصل استوار است یکی تلاش و دیگری توکل به خداوند و اگر جوانان عزیز در جوانی مسیر درستی را انتخاب کنند به آنچه که شایسته است می رسند.

وی با اشاره به حدیثی از حضرت علی (ع) در خصوص اهمیت عمر، تاکید کرد: حضرت علی (ع) فرمودند "برعمر خود از طلا و نقره بخیل تر باشید"، یعنی اینکه بهترین زمان عمر دوران جوانی است؛ چرا که انسان هم توانش بالاست و هم قدرت یادگیری اش زیاد است و هم نشاط و شادابی دارد لذا برای عمر خود سرمایه گذاری کنید و برای هر دقیقه عمر خود نگران باشید .

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین با تاکید بر لذت بخش بودن حضور در کنار دانشجویان، خاطرنشان کرد: افتخار می کنم که در کنار شما دانشجویان هستم و برای شما و در کنار شما کار کردن همیشه برای من لذت بخش و باعث افتخار بوده است.

دکتر موسی خانی با اشاره به موفقیت دانشجویان و آینده نگری، گفت: اگر قرار است موفق باشیم باید آینده نگری کنیم. بصیرت اینجاست که ما بایدآینده نگری کنیم. دانشجویان عزیز آینده از آن شماست، شما می توانید اگر بخواهید، باید آینده خوب و درخشان را برای خود بخواهید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان قزوین نیز ضمن تبریک میلا حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان به دانشجویان، به شاخصه های جوانی اشاره و تصریح کرد: شاخصه های جوانی، انرژی، ابتکار و امید است، انسان جوان شاخصه اش امید است اینکه تلاش کند اینکه انرژی خرج کند و اینکه ابتکار و نوآوری داشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری با اشاره به اهمیت فعلیت رسیدن استعدادهای جوانان، افزود: برای اینکه جوانان بخواهند این استعدادها را به فعلیت برساند به سه چیز، یکی احساس مسئولیت، دیگری داشتن ایمان و سوم بصیرت و علم، نیاز دارند.

شایان ذکر است؛ شعر خوانی دانشجویی، تقدیر از نفرات برتر مسابقات قرآن و عترت و نشریات دانشجویی، اجرای موسیقی حماسی و مسابقه حضوری از برنامه های دیگر این مراسم بود.