تاریخ و زمان انتشار : 10:12  -   1397/02/23 ارسال به دوستان

برگزاری همایش پیاده روی توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت گرامی داشت آزادسازی خرمشهر، همایش پیاده روی دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این برنامه که به همت امور فوق برنامه خواهران اداره کل ورزش دانشگاه و با حضور تعدادی از دانشجویان دختر برگزار شد، شرکت کنندگان مسیر مزار شهدای گمنام تا پارک جنگلی فدک را پیاده روی کردند.

دانشجویان در ابتدای این مسیر ضمن حضور در گلزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه، با آرمان های شهدا و امام راحل (ره) تجدید میثاق کردند.

در ادامه این همایش دانشجویان با پیاده روی تا پارک جنگلی فدک در یک روز بهاری، ضمن بهره مندی از هوای پاک و مناظر زیبای طبیعت در یک فضای شاد و صمیمی با انجام مسابقات ورزشی، یک روز شاد و خاطره انگیز برای خود رقم زدند.

در پایان با انجام قرعه کشی به تعدادی از دانشجویان جوایزی اهدا شد.