تاریخ و زمان انتشار : 15:59  -   1397/02/26 ارسال به دوستان

برگزاری جشنواره ی "غذای فراسودمند" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دومین جشنواره ی غذاهای فراسودمند یا عملگرا را برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جشنواره که با کوشش معاونت پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع و مکانیک و همکاری انجمن علمی علوم و صنایع غذایی این دانشگاه و دانشجویان رشته ی مهندسی علوم و صنایع غذایی برگزار شد، 30 گروه شرکت کننده محصولات تولیدی خود از قبیل فرآورده های غلات، لبنیات، نوشیدنی، میان وعده و دسر را به نمایش گذاشتند.

هدف از برگزاری این جشنواره، ترویج و ارتقای فرهنگ مصرف غذای عملگرا یا فراسودمند و همچنین ایجاد انگیزه در دانشجویان برای تولید فرآورده های سالم و جدید بود.

در این جشنواره، شرکت کنندگان با استفاده از اجزای فراسودمند مانند باکتری های پروبیوتیک، میوه ها و سبزیجات حاوی رنگدانه های طبیعی، ترکیبات با فیبررژیمی، روغن های با درجه غیر اشباعیت بالا و دارای امگا 3 و امگا 6 و مواد گیاهی با خواص انتی اکسیدانی و دارویی، غذاهای فراسودمند خود را عرضه نمودند. این ترکیبات علاوه بر خواص تغذیه ای، مزایای سلامت بخشی ازخود نشان می دهند، که خطر ابتلا به بیماری ها را کاهش می دهند.

استفاده از اجزای فراسودمند درغذای تولید شده، نوآوری وخلاقیت، طراحی و بسته بندی غذا، اقتصادی بودن، قابلیت عرضه به بازار و خصوصیات ارگانولپتیکی که توسط گروه پنلیست ارزیابی گردید، فاکتورهایی بودند که ازسوی هیات داوران برای تمام گروه ها مورد توجه قرار گرفت.

جشنواره غذای فراسودمند با استقبال پرشور دانشجویان و بازدید دکتر موسی خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و هیات رئیسه، مدیران و استادان دانشگاه همراه بود و از نفرات برتر با اهدای لوح و جایزه تقدیر به عمل آمد.

دراین جشنواره، فاطمه خسروی مقام اول را کسب کرد، صبا وثیق نیا دوم و بهنام محمدی و رضا شریفی به طور مشترک مقام سوم را به دست آوردند.