تاریخ و زمان انتشار : 10:05  -   1397/02/26 ارسال به دوستان

با غبار روبی مسجد امام رضا (ع) صورت گرفت؛
استقبال از ماه مبارک رمضان در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و به مناسبت دهه تکریم مساجد، مراسم غبار روبی مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با فرا رسیدن ماه میهمانی خدا و دهه ی تکریم مساجد، مراسم غبار روبی و عطر افشانی مسجد امام رضا (ع) دانشگاه با حضور استادان، کارکنان و دانشجویان برگزار شد.

در این مراسم معنوی نمازگراران پس از اقامه ی نماز ظهر و عصر، همچون سال های گذشته با غبار روبی فضای مسجد به استقبال ماه ضیافت الهی رفتند.

همچنین نمازگزاران پس از غبار روبی مسجد با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ضمن  عطر افشانی مزار شهدا با گلاب، با قرائت فاتحه یاد و نام این دلاور مردان را گرامی داشتند.