تاریخ و زمان انتشار : 13:58  -   1397/02/31 ارسال به دوستان

به مناسبت سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور استاندار صورت گرفت؛
بازدید عمومی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت سی و ششمین سالروز تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی، مراسمی با عنوان "روز بازدید عمومی" به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با استقبال پرشور مردم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم باشکوه که با حضور دکتر عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین همراه بود، مردم ضمن بازدید از بخش های مختلف این دانشگاه، از بازارچه ی خیریه ی دانشجویی که به همین مناسبت برپا شده بود، دیدن و خرید کردند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مراسم ضمن خیرمقدم به همه ی میهمانان، به تعدادی از افتخارات این دانشگاه اشاره و تصریح کرد: خوشحالیم از این که امروز در خدمت شما عزیزان هستیم.

دکتر مرتضی موسی خانی، افزود: سوم خرداد را گرامی می داریم، یاد همه ی دلیرمردانی که با ایثار و جان فشانی زمینه های امنیت، آرامش و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را فراهم کردند.

وی با اشاره به برگزاری تورهای دانش آموزی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت "روز بازدید عمومی"، گفت: امروز دانشگاه را در اختیار شهروندان عزیز قرار دادیم تا با این دانشگاه پرآوازه و امکانات آن بیش از پیش آشنا شوند.

دکتر موسی خانی ادامه داد: از تشریف فرمایی همه ی عزیزان که امروز را افتخار دادند تا در کنار هم و شاد باشیم، تشکر می کنم؛ این روز به ابتکار دکتر رهبر ریاست دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد که آغاز سی و ششمین سالروز تاسیس این دانشگاه پرافتخار است که با همت امام راحل، مقام معظم رهبری، مرحوم آیت اله هاشمی رفسنجانی، دکتر جاسبی و همه ی عزیزانی که در هیات موسس و هیات امنا تلاش کردند، شکل گرفت.

این مدیر موفق با اشاره به شکل گیری دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ادامه داد: کسی فکر نمی کرد این دانشگاه به اینجا برسد، افتخار قزوین و ایران باشد تا جایی که وقتی تیم ربات های فوتبالیست ما با غلبه بر تیم دانشگاه کارنگی ملون آمریکا (رتبه یک کامپیوتر آمریکا) قهرمان جهان شد، مسوولان آن دانشگاه تعجب کردند و گفتند این دانشگاه شما که اسلامی نیز هست، در کدام نقطه واقع شده که ما از آن بی اطلاع هستیم و امروز چطور بر بهترین دانشگاه کامپیوتر آمریکا غلبه می کند و ما تنها نام دانشگاه صنعتی شریف ایران را شنیده بودیم و شما باید دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را معرفی کنید.

وی افزود: به لطف خداوند امروز فارغ التحصیلان این دانشگاه در تمام نقاط جهان سربلند هستند و ایرانی ها به ویژه دانشجویان ما نشان دادند که در هر عرصه ای شرکت کنند موفق می شوند و جزو بهترین ها هستند.

دکتر موسی خانی خطاب به میهمانان گفت: به این دانشگاه خوش آمدید و امیدوارم لحظات خوبی را سپری کنید در این جشن رمضان، جشن پاکی ها و رسیدن به خداوند و تقرب الهی که امیدواریم از این ضیافت الهی بهره ی کافی را ببریم و روح ما تطهیر شود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بخش دیگری از سخنان خود، تصریح کرد: ما از فارغ التحصیلان این دانشگاه هم دعوت کردیم که همراه با خانواده در جمع ما حضور داشته باشند و امروز بالغ بر 90 هزار فارغ التحصیلان پرافتخار داریم که تعداد زیادی از آن ها در دانشگاه های معتبر دنیا موفق هستند، امروز هم از این عزیزان خواستیم تا حضور داشته باشند و ما با کمک کانون بزرگ فارغ التحصیلان این دانشگاه بتوانیم برای دانشجویان عزیز و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و اهداف دانشگاه بهره مند شویم.

وی افزود: امیدواریم همه ی ما برای استقلال، عزت و سربلندی این نظام تلاش کنیم، ما هر جای دنیا که باشیم ایرانی هستیم و باید افتخار کنیم به نام ایران و به سرزمین ایران و انشااله برای ارتقای این کشور پرآوازه تلاش کنیم.

دکتر موسی خانی با اشاره به راه اندازی بازارچه ی خیریه ی دانشجویی به منظور حمایت از دانشجویان کم توان مالی، افزود: این بازارچه به همت دانشجویان این دانشگاه برپا شده و قصد داریم این فرهنگ را ترویج کنیم که "بنی آدم اعضای یکدیگرند" و ما باید درد مشترک داشته و در مورد دردهای جامعه احساس هم نوایی داشته باشیم و به یکدیگر کمک کنیم؛ قطعا برکات این کمک ها در زندگی ما دیده خواهد شد.

شایان ذکر است؛ اجرای تواشیح، تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی، موسیقی حماسی با محوریت آزادسازی خرمشهر، تئاتر دفاع مقدسی، سرود انقلابی و صرف افطاری از دیگر بخش های این مراسم باشکوه بود.

برای مشاهده گزارش تصویری اینجا را کلیک نمایید.