تاریخ و زمان انتشار : 12:58  -   1397/03/01 ارسال به دوستان

بازدید دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از آسایشگاه خیریه سالمندان حضرت امیرالمومنین (ع)

با همکاری کانون فرهنگی دانشجویی هلال احمر، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از آسایشگاه خیریه سالمندان حضرت امیرالمومنین (ع) بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در راستای حضور و مشارکت دانشجویان در فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و به منظور ارج نهادن به مقام و جایگاه سالمندان، دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با سالمندان آسایشگاه خیریه حضرت امیرالمومنین(ع) قزوین دیدار کردند.

در این دیدار، دانشجویان با اهدای شاخه گل و شیرینی و اجرای برنامه های شاد، لحظات خوشی را برای سالمندان به وجود آوردند.

شایان ذکر است؛ نزدیک به 80 نفر از سالمندان شامل 25 آقا و 55 خانم در آسایشگاه خیریه سالمندان حضرت امیرالمومنین (ع) قزوین نگهداری می شوند.