کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 13:47  -   1397/03/01 ارسال به دوستان

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان صورت گرفت؛
اجرای طرح "رمضان، بهار قرآن" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت الهی طرح "رمضان، بهار قرآن" با محوریت تفسیر سوره نور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در نخستین روز از طرح "رمضان، بهار قرآن" مدیرکل فرهنگی دانشگاه با تبریک حلول ماه مبارک رمضان به مساله تکریم خداوند اشاره و خاطر نشان کرد: ماه مبارک رمضان، ماه تجلیل، تکریم و تشکر از خداوند و بندگان شایسته خداوند است.

حجت السلام والمسلمین صفی خانی با اشاره به چگونگی تجلیل از خداوند توسط بندگان افزود: بهترین راه تکریم و تجلیل از خداوند که تمام هستی ماست و ما هرچه داریم از اوست تلاوت قرآن کریم است؛ تکریم و تشکر از خداوند همانطور که خود خداوند، پیامبران و اهل بیت ایشان به ما آموختند تلاوت قرآن، تفکر و تدبر در آیات الهی و تفسیر قرآن است.

وی با اشاره به موضوع تفسیر آیات قرآن کریم، اظهار داشت: تفسیر یعنی برداشتن نقاب و یا پرده برداری از روی آیات که توسط آن به حقیقت و باطن آیات پی ببریم، چرا که هر آیه معجزه ای از معجرات الهی و هر سوره یکی از عظمت های خداوند است.

حجت الاسلام صفی خانی در خصوص معارف قرآن و آشنایی با آن نیز خاطر نشان کرد: برای اینکه ما بتوانیم با مفاهیم و معارف قرآن آشنا شویم، باید با قرآن انس پیدا کنیم، قرآن شناسنامه این عالم و شناسنامه همه ماست و می تواند ما را به زیبایی معرفی کند.

شایان ذکر است، با پایان یافتن گارگاه آموزشی تفسیر سوره نور و همچنین با برگزاری آزمون، علاوه بر تقدیر از نفرات برتر به شرکت کنندگان نیز گواهینامه اعطا می شود.