تاریخ و زمان انتشار : 09:59  -   1397/03/02 ارسال به دوستان

در نشست تخصصی گروه گرافیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
نقد و بررسی ایده پردازی و اجرای آثار گرافیکی

جلسه ی نقد و بررسی آثار گرافیکی ماندگار از ایده تا اجرا با حضور استاد مجید کاشانی و به همت دانشکده ی معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست تخصصی استاد کاشانی با ارائه ی برخی از آثار گرافیکی، روند تولید آن ها از مرحله ی ایده تا اجرا را مورد نقد و بررسی قرار داد.

در این جلسه که با استقبال پرشور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دانشجویان دانشکده ی بقیه اله، دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی فرهنگیان و استادان و طراحان گرافیک قزوین همراه بود، دانشجویان نظرات و سوالات خود در زمینه ی تولید آثار گرافیکی را بیان کرده و در راستای ارتقای سطح  دانش حرفه ای وکاربردی خود، با آثار برجسته گرافیکی آشنا شدند.

همچنین در حاشیه ی این نشست، نمایشگاه آثار دانشجویان گرافیک با حضور استاد کاشانی و سایر استادان گروه گرافیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین افتتاح شد.

شایان ذکر است؛ استاد مجید کاشانی داراى مدرک کارشناسى ارشد گرافیک از دانشگاه تربیت مدرس و کارشناسى گرافیک از دانشکده‌ی هنرهاى زیبای دانشگاه تهران است. شرکت در بینال ها و نمایشگاه‌های متعدد داخلی و خارجی، کسب جوایزی از این رویدادها و داوری در مسابقات طراحی گرافیک از جمله تجربه‌های این استاد برجسته است.