تاریخ و زمان انتشار : 11:17  -   1397/02/11 ارسال به دوستان

برگزاری آزمون شفاهی مسابقات قرآن و عترت (ع) در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مرحله ی مقدماتی مسابقات سراسری قرآن و عترت (ع) در بخش شفاهی، در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، آزمون شفاهی مرحله ی مقدماتی بیست و سومین دوره ی مسابقات قرآن و عترت (ع) در مسجد امام رضا (ع) این دانشگاه برگزار شد که طی آن استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در دو بخش خواهران و برادران با یکدیگر رقابت کردند.

80 شرکت کننده در رشته های قرائت، ترتیل، حفظ و اذان در این آزمون حضور داشتند که نفرات اول تا سوم هر بخش به مرحله ی استانی راه یافتند.

در حاشیه برگزاری این مسابقات، استاد مجید وفاپور از داوران برجسته کشوری مسابقات قرآن و عترت و دبیر شورای قرآن استان قزوین در گفت و گو با خبرنگاران ضمن ابراز خرسندی از تعداد بالای شرکت کنندگان، از ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و کادر اجرایی به دلیل اجرای بسیار منظم مسابقات تشکر و قدردانی کرد.