کانال رسمی اینستاگرام دانشگاه چکیده اخبار دانشگاه کانال رسمی تلگرام دانشگاه سامانه کیوک       جستجو
تاریخ و زمان انتشار : 10:23  -   1397/03/06 ارسال به دوستان

به پاس رشادت های رزمندگان اسلام در دفاع مقدس صورت گرفت؛
دیدار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با خانواده شهید عبدالهاشمی

استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سالروز آزادسازی خرمشهر با خانواده شهید احمد عبدالهاشمی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، همزمان با فرارسیدن سوم خرداد سالروز غرورآفرین آزادسازی خرمشهر و به همت ستاد شاهد و ایثار دانشگاه، کانون علمی و فرهنگی ایثار و حوزه فرهنگی و در راستای ادای احترام به شهدا و تکریم خانواده شهدای گرانقدر، جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با خانواده شهید احمد عبدالهاشمی از شهدای هشت سال دفاع مقدس دیدار کردند.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این دیدار ضمن تبریک سالروز آزادسازی خرمشهر، گفت: فتح خرمشهر یکی از بزرگترین و مهمترین دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس است که توسط رزمندگان غیور و پرافتخار این سرزمین در مقابل دشمن تا به دندان مسلح به دست آمده است.

حجت الاسلام والمسلمین صفی خانی با اشاره به رشادت ها و جانفشانی های رزمندگان، ایثارگران و شهدا در طول هشت سال دفاع مقدس، خاطر نشان کرد: امروز اگر امنیت و آسایشی در این کشور به وجود آمده است، همه را مدیون فداکاری، ایثار و از خود گذشتگی همه این عزیزان هستیم و امروز ادای احترام به خون شهدا، آرمان های شهدا را پاس داشتن و تکریم خانواده معظم شهدا وظیفه ماست.

شهید احمد عبدالهاشمی در عملیات والفجر 8 به درجه رفیع شهادت نائل آمد؛ چهار فرزند این شهید بزرگوار از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین هستند که در رشته های مختلف در حال تحصیل می باشند.

مداحی، خاطره گویی توسط همسر و فرزند ارشد شهید و اهدای تندیسی از شهید احمد عبدالهاشمی از دیگر برنامه های این دیدار بود.