تاریخ و زمان انتشار : 08:53  -   1397/03/07 ارسال به دوستان

برگزاری جشنواره ورزشی "جام رمضان" در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

به مناسبت ماه مبارک رمضان یک دوره مسابقات ورزشی دانشجویی در رشته های مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مدیرکل امور ورزش دانشگاه با اعلام این خبر، گفت: با توجه به حمایت ها و تاکیدات دکتر موسی خانی ریاست دانشگاه مبنی بر ایجاد فضایی شاد و مفرح و نیز توجه به سلامت دانشجویان، یک دوره مسابقات ورزشی دانشجویی در قالب "جام رمضان" در رشته های تنیس روی میز، پرتاب آزاد بسکتبال، طناب زنی، دارت، طناب کشی، شنا، بدمینتون، فوتبال دستی و پیاده روی در دو بخش دانشجویان دختر و پسر برگزار و در پایان با اهدای جوایز به نفرات و تیم های برتر از آنان تقدیر شد.

محمود کاکاوند ادامه داد: در بخش دختران که با استقبال بسیار خوبی همراه بود، در رشته پرتاب آزاد بسکتبال خانم ها حدیثه درویشوند، زهرا قلعه قوند و زهرا خمسه به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند. در رشته طناب زنی خانم ها مریم شعبانی، متینه شفیعی و فرناز رستمی به ترتیب رتبه اول تا سوم را به دست آوردند. در رشته دارت نیز در پایان خانم ها زهرا عسگری، فریناز کام شاد، شکوفه الله بخشی حائز رتبه های برتر شدند.

وی افزود: در رشته طناب کشی که از جذابیت خاصی برخوردار است در پایان تیم زهرا شیشه گرها، فاطمه خمسه، سارا محمد قلی کردی، سحر خمسه، فاطمه السادات میر بابایی، عطیه شهسواری و آیدا بابایی مقام اول را به دست آورد. همچنین در رشته شنا ماده آزاد محدثه مرادآبادی، زهرا ربیعی زاده و مریم شعبانی رحیم آبادی به ترتیب مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند. در بخش50 متر کرال سینه فاطمه یغمایی، در 50 متر کرال پشت شیما مختاری پور، در50 متر قورباغه ریحانه گروسی و در بخش 50 متر پروانه فاطمه یغمایی عناوین نخست را کسب کردند.

کاکاوند اضافه کرد: در مسابقه داژبال 5 نفره (وسطی) در پایان خانم ها محیا قافله باشی، زینب محمدی، نازنین کمالی، پرستو خجسته و فاطمه خمسه به عنوان تیم اول معرفی شدند. همچنین در رشته  تنیس روی میز خانم ها سمیرا عشایری، زهرا میرزایی و سحر احمدی به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند. در رشته بدمینتون سارا چگینی، زهرا صالحی و فائزه نوروزی به ترتیب رتبه های برتر را کسب کردند. در رشته فوتبال دستی نیز زهرا عسگری و نازنین کریمی نژاد مقام اول و فاطمه خمسه و نازنین کمالی مقام دوم را به دست آوردند.

مدیرکل امور ورزش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در ادامه به نتایج بخش دانشجویان پسر اشاره و تصریح کرد: در رشته تنیس روی میز علیرضا منوچهری، مهدی نوری و شهرام بیگی به ترتیب مقام های اول تا سوم را به دست آوردند. در رشته مینی فوتبال (چمن مصنوعی) که با استقبال 32 تیم و در یک فضای شاد و در عین حال رقابتی دیدنی برگزار شد در پایان تیم منتظران قائم در بازی فینال موفق شد تیم شهدای گمنام را با نتیجه 3 بر صفر شکست دهد و مقام قهرمانی را از آن خود کند. تیم شهدای گمنام نایب قهرمان شد و تیم علم و ادب نیز مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب کرد.

محمود کاکاوند ادامه داد: در رشته والیبال در پایان تیم هلال احمر به مقام قهرمانی دست پیدا کرد و تیم های سایبر و دانشکده مدیریت به ترتیب مقام های دوم و سوم مسابقات را از آن خود کردند.

وی افزود: در رشته کشتی نیز در 61 کیلوگرم مسعود برزگر و علی رضا عزیز محمدی مقام های اول و دوم را به دست آوردند. در 65 کیلوگرم حمیدرضا کوه کن و علیرضا قلعه وند رتبه های اول و دوم را از آن خود کردند. در 70 کیلوگرم محمد مهدی پور و علیرضا تقوی اول و دوم شدند. در 74 کیلوگرم به ترتیب علی رضا رمضانی، مهدی محمدی و محسن عسگری مقام های اول تا سوم را کسب کردند. در 79 کیلوگرم پیمان کشاورز و امیر قلیچ خانی رتبه های اول و دوم را به دست آوردند. در 86 کیلوگرم محسن قربانی و سید مهدی حسینی اول و دوم شدند و در وزن 92 کیلوگرم علیرضا صفویه، سید ابوالفضل حسینی و علی عسگری به ترتیب مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند.

برگزاری همایش پیاده روی توسط دانشجویان دختر دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از دیگر برنامه هایی بود که مدیرکل امور ورزش دانشگاه به آن اشاره کرد.

کاکاوند همچنین با بر شمردن امکانات ورزشی موجود در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، افزود: وجود دو استخر آقایان و بانوان با استانداردهای جهانی، مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) ویژه آقایان شامل سالن های بدن سازی، تنیس روی میز، کشتی، ژیمناستیک، ورزش های رزمی، شطرنج، فوتبال دستی، دارت و سالن چند منظوره فوتسال، والیبال، بسکتبال، هندبال و بدمینتون و مجموعه ورزشی بانوان (امینی) ویژه بانوان شامل سالن چند منظوره فوتسال، والیبال، بسکتبال، هندبال، بدمینتون، بدن سازی، تنیس روی میز، ژیمناستیک، ورزش های رزمی، فوتبال دستی، دارت و شطرنج و نیز مجموعه زمین های روباز اختصاصی بانوان و آقایان به صورت مجزا از دیگر امکانات ورزشی این دانشگاه است.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه امکانات ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در بین دانشگاه های کشور زبانزد است و به جرات می توان گفت که در هیچ دانشگاهی در ایران چنین امکاناتی وجود ندارد که جا دارد از زحمات دکتر موسی خانی ریاست دانشگاه به منظور درایت شان در ساخت چنین امکاناتی تقدیر و تشکر کرد.

.