تاریخ و زمان انتشار : 09:58  -   1397/03/31 ارسال به دوستان

نتایج دانش آموزان ایران در مسابقات جهانی ربوکاپ کانادا تا پایان روز دوم

تیم های دانش آموزی کاروان علمی جمهوری اسلامی ایران در مسابقات جهانی ربوکاپ کانادا 2018 در لیگ های مختلف مقابل حریفان خود به میدان رفتند.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی کمیته ملی ربوکاپ جمهوری اسلامی ایران، در این مسابقات که در شهر مونترال و با حضور تیم های قدرتمند جهان در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی برگزار می شود؛ دانش آموزان ایرانی در لیگ ربات امداد خط توسط تیم کاوش به مقام اول رسیدند.

همچنین در لیگ ربات فوتبالیست سبک، دانش آموزان تیم رسا مقام دوم را کسب کردند.

در لیگ co space یا فضای مشترک نیز تیم سینا به جمع شش تیم نهایی مسابقات راه پیدا کرد.

تیم vcc از بنیاد امام محمد باقر (ع) نیز برنده عنوان "سوپر تیم" شد، اما در بخش انفرادی مقامی به دست نیاورد.

شایان ذکر است؛ مسابقات جهانی ربوکاپ 2018 کانادا از 28 تا 31 خرداد ماه 97 به میزبانی شهر مونترال با حضور تیم‌های قدرتمندی از ایران، آلمان، آمریکا، پرتغال، اتریش، چین، برزیل، هلند، ترکیه، مکزیک، ژاپن، کانادا، سنگاپور و ... برگزار می‌شود و کاروان علمی جمهوری اسلامی ایران نیز با تیم‌های مطرحی همچون دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دانشگاه تهران، دانشگاه‌ آزاد اسلامی ایلخچی، مدرسه سلام یوسف آباد،‌ کاوش دانش،‌ کاوش قلم،‌ فرزانگان،‌ انرژی اتمی، سینا تهران، امام محمد باقر (ع) اصفهان،‌ اژه ای اصفهان،‌ فرزانگان امین اصفهان و پژوهش‌سرای فضیلی اصفهان در بخش‌های دانشجویی و دانش آموزی آن حضور دارد.