تاریخ و زمان انتشار : 21:51  -   1397/06/01 ارسال به دوستان

درگذشت استاد و عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دکتر تورج کریمی مهرآبادی از استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دار فانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، این چهره‌ی فرهیخته و علمی که از استادان گروه برق این دانشگاه بود،‌ صبح امروز بر اثر ایست قلبی در بیمارستان بوعلی قزوین‌ به دیار باقی شتافت.

مرحوم تورج کریمی مهرآبادی منشاء تحولات و آثار درخشانی در حوزه تعلیم و تربیت علوم مهندسی بود.

این استاد وارسته، همچنین ریاست حراست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را برعهده داشت و تدبیر و شایستگی اش زبانزد تمامی مدیران و پرسنل این دانشگاه بود.

این ضایعه‌ی بزرگ را به خانواده‌ی محترم کریمی مهرآبادی، جامعه‌ی علمی کشور، ریاست،‌ استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین تسلیت عرض می‌نماییم.