تاریخ و زمان انتشار : 10:56  -   1397/06/02 ارسال به دوستان

پیام تسلیت دکتر ولایتی در پی درگذشت مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی درگذشت دکتر تورج کریمی مهرآبادی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین را تسلیت گفت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علی‌اکبر ولایتی با صدور پیامی درگذشت مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین را تسلیت گفت.

متن پیام دکتر به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

انا لله و انا الیه راجعون

دریافت خبر درگذشت دکتر تورج کریمی مهرآبادی مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان قزوین و عضو هیات علمی گروه برق واحد قزوین موجب تأسف و تألم گردید.

اینجانب درگذشت ایشان را به همکاران دانشگاه آزاد اسلامی و خانواده معزز تسلیت گفته، غفران و رحمت الهی را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم و برای بازماندگان صبر و اجر آرزومندم.

علی‌اکبر ولایتی

رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی