تاریخ و زمان انتشار : 14:08  -   1397/06/04 ارسال به دوستان

تبریک ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به مناسبت روز کارمند

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با تاکید بر نقش موثر کارکنان در پیشبرد اهداف این دانشگاه، فرا رسیدن "روز کارمند" را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، دکتر موسی خانی کارکنان را محور اصلی برنامه های بلند مدت و توسعه بنیادین دانشگاه دانست و افزود: کارکنان با انجام درست و بهینه ی وظایف خود نقش غیرقابل انکاری در پیشبرد اهداف یک سازمان خواهند داشت.

وی ادامه داد: کارکنان متعهد و دلسوز دانشگاه آزاد اسلامی قزوین همواره جزء نقاط قوت این دانشگاه بوده اند و بخشی از تاریخ و موفقیت های این مجموعه را رقم زده اند که مدیران و مسئولان قدردان این زحمات خواهند بود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با ابراز تاسف عمیق از درگذشت دکتر تورج کریمی مهرآبادی مدیرکل حراست و عضو هیات علمی این دانشگاه، گفت: مرحوم کریمی مهرآبادی انسانی وارسته و دین دار بود که از روزهای ابتدایی تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سنگر علم و فرهنگ یار و یاور ما بود و زحمات زیادی برای رشد و تعالی این دانشگاه کشید.

دکتر موسی خانی افزود: مرحوم کریمی نه تنها یک همکار و همراه، بلکه برادری دلسوز و متعهد بود که نام نیکی از خود به جای گذاشت؛ برای وی مغفرت و آرامش ابدی و برای بازماندگان ایشان صبر و بردباری از خداوند متعال خواهانم.