تاریخ و زمان انتشار : 15:29  -   1397/06/07 ارسال به دوستان

نمایه شدن مقالات انگلیسی سمپوزیوم بین المللی مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در سایت معتبر IEEE Xplore

مقالات انگلیسی هشتمین کنفرانس هوش مصنوعی و رباتیک و دهمین سمپوزیوم بین المللی مسابقات ربوکاپ آزاد ایران در سایت معتبر IEEE Xplore نمایه شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این کنفرانس که فروردین ماه سال جاری با حضور پرفسور Reinhard Klette از دانشگاه نیوزیلند به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار، 30 مقاله در حوزه علم رباتیک و هوش مصنوعی ارائه شد که بیش از نیمی از آن ها انگلیسی بود.

همچنین کنفرانس دیگری در حوزه علم رباتیک و هوش مصنوعی آذرماه امسال در حاشیه ی برگزاری مسابقات رباتیک آسیا و اقیانوسیه به میزبانی جزیره کیش برگزار خواهد شد و تمامی دانشجویان داخل و خارج کشور می توانند مقالات خود را به دبیرخانه ی این کنفرانس ارسال کنند که مقالات برگزیده به ژورنال های معتبر معرفی می شوند.

شایان ذکر است؛ سایت IEEE Xplore معتبرترین مرجع رشته برق و کامپوتر در دنیا شناخته می شود.