تاریخ و زمان انتشار : 10:12  -   1397/06/05 ارسال به دوستان

در مسابقات آسیایی 2018 جاکارتا صورت گرفت؛
قهرمانی مقتدرانه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در رقابت های کاراته

بهمن عسگری دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و نماینده وزن 75- کیلوگرم تیم ملی کاراته ایران در فینال بازی‌های آسیایی با شکست نماینده عربستان به دومین نشان زرین کاراته در جاکارتا دست یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، نهمین روز از هجدهمین دوره بازی‌های آسیایی اندونزی در حالی آغاز شد که در سومین روز از مسابقات کاراته، بهمن عسگری نماینده وزن 75- کیلوگرم تیم ملی کاراته در فینال بازی‌های آسیایی با شکست نماینده عربستان با نتیجه 5 بر صفر به دومین نشان زرین کاراته در جاکارتا دست یافت.

به این ترتیب بهمن عسگری در نخستین حضور خود در بازی های آسیایی موفق شد مدال زرین طلا را از آن خود کند.

نکته دیگری که در مبارزات عسگری وجود داشت، این بود که بدون دادن حتی یک امتیاز تمامی رقبا را از پیش رو برداشت و مورد تمجید مسئولان مسابقات و رسانه ها قرار گرفت.

بهمن عسگری دارنده مدال طلای جوانان جهان 2009، مدال طلای امیدهای جهان 2011، 2 مدال طلای قهرمانی آسیا 2013 و 2017، 3 مدال طلا، 4 مدال نقره و 2 مدال برنز لیگ جهانی کاراته وان در سال‌های 2013 تا 2018، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین می باشد که تحصیلات مقطع کارشناسی خود را نیز در همین دانشگاه سپری کرده است.