تاریخ و زمان انتشار : 13:51  -   1397/07/10 ارسال به دوستان

دکتر مقدم‌فر در بازدید از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
وجود یادمان شهدای گمنام و فعالیت‌های متنوع فرهنگی در واحد قزوین بسیار ارزشمند است

دکتر حمیدرضا مقدم‌فر مشاور فرهنگی و دکتر صالح اسکندری مشاور رسانه ای رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه، ضمن برگزاری نشستی با ریاست و مدیران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از فعالیت‌های فرهنگی و علمی این دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست دکتر مقدم‌فر ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های دکتر موسی خانی رییس واحد قزوین و همکارانشان، بر لزوم حرکت مومنانه مدیران تاکید کرد.

وی نگاه به مسایل فرهنگی و ارتقای معنوی دانشجویان و همچنین رشد علمی و آموزشی را بال‌های دانشگاه عنوان و خاطرنشان کرد: دکتر ولایتی نیز در خصوص مسایل فرهنگی حساسیت ویژه‌ای دارند و بر نهادینه کردن مبانی فرهنگی و اعتقادات اسلامی در دانشگاه تاکید می‌کنند.

مشاور رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی وجود مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، یادمان شهدای گمنام و فعالیت‌های فرهنگی این واحد را ارزشمند توصیف و تصریح کرد: وجود این فعالیت‌ها نشان از مدیریت خوب و ارزش نهادن به فعالیت‌های فرهنگی در واحد قزوین است.

دکتر مقدم‌فر مدیریت دانشگاه، استادان و فضای فیزیکی را سه فاکتور مهم خوب یا بد بودن یک محیط آموزشی معرفی و خاطرنشان کرد:‌ استادان به عنوان کسانی که فرهنگ‌ساز هستند و بر روی فکر دانشجویان تاثیر می‌گذارند، نقش موثری در مباحث فرهنگی دارند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این نشست ضمن خیرمقدم به مهمانان، بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی تاکید کرد و گفت: فعالیت‌های فرهنگی از اولویت‌های این دانشگاه است و ما همواره سعی کرده‌ایم با برنامه‌های مختلف، بر روی دانشجویان تاثیرگذار باشیم.

دکتر مرتضی موسی‌خانی با تشریح برخی از فعالیت‌های فرهنگی برجسته‌ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، بر لزوم تاسیس دبیرخانه‌ی تحقق ارزش‌های دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مشکلات پیش آمده در اعلام نتایج داوطلبان آزمون کنکور سراسری، بر جلوگیری از رقابت دانشگاه‌های دولتی و خصوصی در جذب دانشجو تاکید کرد و گفت: بهتر است دانشگاه‌ها در کیفیت خروجی‌ها و دانش آموختگان خود رقابت کنند.

در بخش دیگری از این نشست دکتر اکبری مقدم معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز به ارائه گزارش‌هایی از فعالیت‌های فرهنگی این واحد دانشگاهی پرداخت.

در ادامه‌ی این نشست سایر مدیران و حاضران به ارائه نقطه نظرات خود در خصوص فعالیت‌ها و دستاوردهای فرهنگی پرداختند.

شایان ذکر است؛ بازدید از دستاوردهای فرهنگی، پژوهشی، مراکز تحقیقاتی و همچنین تجدید بیعت با دو شهید گمنام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از دیگر بخش‌های این برنامه‌ی یک روزه بود.