تاریخ و زمان انتشار : 09:49  -   1397/07/22 ارسال به دوستان

نایب قهرمانی تیم دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات پینگ پنگ دانشجویان کشور

در مسابقات قهرمانی تنیس روی میز دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی سراسر کشور، تیم پسران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نایب قهرمان شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که با حضور 24 تیم و به میزبانی سمنان برگزار شد؛ تیم تنیس روی میز پسران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد با شکست همه تیم‌ها به فینال راه یابد.

این تیم در بازی فینال و در یک بازی جذاب و دیدنی 2-3 نتیجه را به تیم قدرتمند کرج واگذار کرد و به مقام نایب قهرمانی رسید، تیم تهران نیز مقام سوم را به دست آورد.

وحید انتظاری، حمیدرضا طاهرخانی و سهیل کلهر اعضای تیم تنیس روی میز پسران قزوین بودند و مجید غیاثوند سرپرستی این تیم را برعهده داشت.

هم چنین در مسابقات بانوان که با شرکت 36 پینگ پنگ باز از 9 استان و به میزبانی واحد قوچان برگزار شد؛ در بخش انفرادی، سولماز رحمن محمدپور دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با شکست دادن همه رقبا در بازی فینال نتیجه را به حریف خود از واحد بابل واگذار کرد و به مقام نایب قهرمانی رسید. واحد تهران نیز به مقام سوم دست پیدا کرد. سیده‌ هاجر سلیمی سرپرستی تیم تنیس روی میز دختران دانشگاه آزاد اسلامی قزوین را در این مسابقات برعهده داشت.