تاریخ و زمان انتشار : 14:12  -   1397/07/25 ارسال به دوستان

با حضور دکتر فریدونی برگزار شد؛
بررسی مهدویت، اسلام و جریان‌های انحرافی نوظهور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

جلسه پرسش و پاسخ پیرامون موضوعات مهدویت، اسلام و جریان‌های انحرافی نوظهور، با حضور دکتر حسین فریدونی محقق ادیان و مذاهب در مسجد امام رضا (ع) دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که به همت کانون فرهنگی دانشجویی بقیه‌اله الاعظم برگزار شد، دکتر حسین فریدونی محقق ادیان و مذاهب، ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین گفت: پس از انقلاب اسلامی ایران دشمنان خصوصا انگلستان و اسرائیل تلاش‌های فراوانی در جهت تجزیه‌ی جهان تشیع داشتند.

وی افزود: در دنیای امروز و با توجه به فتنه‌ها و حملات فراوان دشمنان، لازم است تا دانشجویان و فعالان عرصه‌ی فرهنگی ضمن افزایش معرفت خود نسبت به امام زمان(عج)، سطح مطالعاتی خود را نیز بالا برده تا توانایی مقابله با جریان‌های متعدد انحرافی از جمله خطرناکترین آنها بهائیت و احمدبن الحسن (یمانی‌ها) را داشته باشند.

دکتر فریدونی با تاکید بر اهمیت کتاب‌خوانی و افزایش آگاهی در دانشگاه‌ها، مطالعه‌ی کتاب "زندگی پس از زندگی" را به دانشجویان حاضر توصیه کرد.

در ادامه‌ی جلسه نیز دانشجویان به طرح سوالات خود و پرسش و پاسخ پیرامون موضوع مهدویت، اسلام و جریان‌های پرداختند.