تاریخ و زمان انتشار : 20:06  -   1397/08/03 ارسال به دوستان

افتخارآفرینی نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی

در سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی که در بخش‌های نشریات برتر، آثار برتر و بخش مقالات ویژه برگزار شد، نشریات دانشجویی آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب 10 عنوان برگزیده این جشنواره شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن اعلام خبر پایان یافتن داوری نشریات و اعلام نتایج جشنواره گفت: اختتامیه ی سومین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، ۲۶ آبان به میزبانی واحد شهرکرد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری افزود: شش داور مجرب حوزه رسانه در مرحله مقدماتی و در قالب یک کمیته تخصصی، داوری بیش از دو هزار و ۴۰۰ اثر ارسال شده به سومین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را در واحد شهرکرد انجام دادند. به این ترتیب ۷۴۱ اثر به مرحله نهایی داوری راه یافت و رتبه‌های برتر در ۳۹ کدرشته مشخص شد.

با اعلام نتایج داوری جشنواره نشریات، برای سومین سال متوالی، دانشجویان پرافتخار دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق به کسب افتخارات متعددی برای خود و جامعه دانشگاهی استان قزوین شدند.

در بخش نشریات برتر، نشریه سوم خرداد به مدیرمسئولی محمدرضا عزیزمحمدی ، نشریه باراجین پلاس به مدیرمسئولی  علی اعتدادی و نشریه آسمانه به مدیرمسئولی ابوالفضل کربلایی حسینی غیاثوند موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.

در بخش مقالات ویژه نیز مقاله محمدحسین انصاری با عنوان اقتصاد مقاومتی و کاری که از دست ما برمی‌آید از نشریه باراجین پلاس ،  حائز رتبه‌ی برتر شد.

همچنین در بخش آثار برتر،

گزارش «به یاد داریوش شایگان » به قلم ابوالفضل کربلایی حسینی غیاثوند از نشریه آسمانه ؛

یادداشت « وقتی از فقیر حرف می زنیم » به قلم کیمیا جلیلی از نشریه باراجین پلاس ؛

سرمقاله «از شاهزاده تا آقازاده » به قلم محمدرضا عزیزمحمدی از نشریه سوم خرداد ؛

طرح جلد «سخت تر از فتح خرمشهر » طرح روی جلد نشریه ی باراجین پلاس با طراحی علی اعتدادی ؛

طرح داخلی از نشریه ی آسمانه با طراحی سپهر سلطانیه و

طنز «سرزمین عجایب ، واحد باراجین » به قلم سجاد غیاثوند از نشریه ی سوم خرداد

از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب  6 عنوان برگزیده  کشوری ، خوش درخشیدند.