تاریخ و زمان انتشار : 12:34  -   1397/08/20 ارسال به دوستان

در پنجمین کنفرانس ملی معماری و شهرسازی صورت گرفت؛
بررسی معماری و شهرسازی ایران در گذار آثار و اندیشه‌ها در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

پنجمین کنفرانس ملی "معماری و شهرسازی ایران در گذار آثار و اندیشه­‌ها" به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، در این کنفرانس که با حضور استادان برجسته، کارشناسان، صاحب نظران معماری و شهرسازی کشور و مهندسان سازمان نظام مهندسی ساختمان، شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی قزوین برگزار شد، دکتر موسی خانی رئیس کنفرانس، ضمن قدردانی از زحمات خانم دکتر ارمغان به عنوان دبیر اجرایی و برگزار کننده این کنفرانس، از دکتر سلطان‌زاده که مسئولیت دبیر علمی را برعهده داشتند به عنوان یکی از ذخایر علمی و فرهنگی کشور یاد کرد.

وی همچنین از زحمات اعضای هیات علمی و استادان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز قدردانی و خاطرنشان کرد: این عزیزان با جدیت و تلاش شبانه‌روزی خود موجب شدند دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با وجود قدمت نه چندان طولانی خود، به یکی از دانشکده‌های معماری بسیار خوشنام و پرآوازه‌ی کشور بدل شود.

دبیر علمی این کنفرانس نیز با اشاره به تجربه‌ی 30 ساله‌ی خود در دانشگاه‌های مختلف کشور، گفت: بدون اغراق مدیریتی مانند مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در کشور وجود ندارد و باید از جناب دکتر موسی‌خانی به دلیل آرمان‌های بلندشان تقدیر و تشکر کنم.

دکتر حسین سلطان‌زاده در ادامه ضمن تقدیر از زحمات دکتر عطایی قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در خصوص موضوع "از مفهوم تا ایده و آفرینش" به سخنرانی پرداخت.

در این کنفرانس بیش از 400 نفر از استادان، پژوهشگران، دانشجویان و همچنین مهندسان معمار و شهرساز سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین حضور داشتند. برنامه در سه بخش سخنرانی با حضور استادان پیشکسوت معماری و شهرسازی، پنل تخصصی با حضور استادان و مدیران شهری و ارایه مقالات برگزیده برگزار شد.

استادان به نامی همچون دکتر منوچهر طبیبیان، دکترسیدحسین بحرینی و دکتر سید محسن حبیبی از استادان عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از جمله سخنرانان این کنفرانس بودند که مطالبی در خصوص موضوع مورد بحث ارائه دادند و نشست­های تخصصی­ای نیز در این حوزه با حضور آقایان مهندس عباس وثیق­نیا (نایب رییس محترم سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین)، مهندس محسن اسماعیلی (معاونت محترم شهرسازی و معماری اداره راه و شهرسازی استان قزوین) و سرکار خانم مهندس فرزانه نظری­پور (معاون محترم شهرسازی و معماری شهرداری قزوین) برگزار شد.

212 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شده بود؛ و پس از داوری­های دقیق 121 مقاله در کتابچه کنفرانس به چاپ رسید که 30 مقاله به صورت پوستر و 12 مقاله برای ارایه سخنرانی در روز کنفرانس انتخاب شدند. این در حالی است که مقالات این کنفرانس در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ( (ISCو سویلیکا نمایه می­شود.

شایان ذکر است؛ دکتر مرتضی موسی­خانی به عنوان رئیس، دکتر حسین سلطان‌زاده به عنوان دبیر علمی و دکتر مریم ارمغان به عنوان دبیر اجرایی، مسئولیت برگزاری این کنفرانس را عهده‌دار بودند.