تاریخ و زمان انتشار : 11:35  -   1397/08/28 ارسال به دوستان

تقدیر دکتر موسی‌خانی از درخشش دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات کاراته‌ی قهرمانی جهان

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین از درخشش خیره کننده بهمن عسگری ملی پوش کاراته‌ی کشورمان و دانشجوی این دانشگاه در مسابقات قهرمانی جهان قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، در این دیدار صمیمی دکتر موسی‌خانی ضمن تبریک به بهمن عسگری به دلیل کسب مدال طلای مسابقات جهانی کاراته، با اهدای جایزه‌ای از تلاش‌های این ورزشکار خوش آتیه تشکر و قدردانی کرد.

وی با اشاره به اهمیت فعالیت‌های ورزشی، ورزشکاران جوان را الگویی برای سایر جوانان دانست و افزود:‌ حضور قهرمانان ملی و بین‌المللی همچون بهمن عسگری در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، افتخاری بزرگ برای این دانشگاه محسوب می‌شود و ما تلاش‌های این عزیزان در عرصه‌های جهانی را ارج می‌نهیم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، ورزشکار بودن را مزیتی بزرگ برای یک دانشجو عنوان و تصریح کرد: در دانشگاه‌های بزرگ و معتبر جهان نیز، ورزشکار بودن یک دانشجو امتیاز و مزیت ویژه‌ای محسوب می‌شود و در شرایط برابر اولویت جذب با دانشجوی ورزشکار است.

بهمن عسگری نیز در این دیدار ضمن قدردانی از توجه و حمایت دکتر موسی‌خانی، گفت: امیدوارم با حمایت‌ها و توجه رییس دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین و سایر مسئولان، بتوانم مدال المپیک را برای کشورم کسب کنم.

شایان ذکر است؛ بهمن عسگری نماینده وزن 75- کیلوگرم تیم ملی مردان کاراته کشورمان و دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در فینال مسابقات قهرمانی جهان با شکست نماینده ایتالیا به طلای این رقابت‌ها دست یافت.