تاریخ و زمان انتشار : 08:32  -   1397/09/06 ارسال به دوستان

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین صورت گرفت؛
آغاز دومین اردوی آموزشی تشکیلاتی تشکل‌های سیاسی و فعالین فرهنگی استان‌های البرز، قم و قزوین

دومین اردوی آموزشی تشکیلاتی تشکل‌های سیاسی و فعالین فرهنگی استان‌های البرز، قم و قزوین به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین آغاز به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این اردوی تشکیلاتی که به مدت 4 روز در واحد قزوین و با نام "طرح حیات طیبه" برگزار می‌شود، دانشجویان در کارگاه‌های سیاسی، فرهنگی و برنامه‌های جانبی فرهنگی و ورزشی شرکت می‌کنند.

این اردو از 5 تا 8 آذر ماه به مدت 4 روز در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار می‌شود و دانشجویان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان‌های البرز، قم و قزوین در آن شرکت می‌کنند.

در مراسم افتتاحیه‌ی این اردو، دکتر اکبری‌ مقدم معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین ضمن قدردانی از برگزاری آن و خیرمقدم به شرکت‌کنندگان، به نتایج مثبت دوره‌ی قبلی آن اشاره و تصریح کرد: امیدواریم در این دوره هم میزبان خوبی باشیم و نتایج خوبی هم حاصل شود.

در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حیدری نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان قزوین نیز با اشاره به آیاتی از قرآن کریم و به خصوص آیه‌ای از سوره‌ی مائده، به تبیین و تفسیر حیات طیبه پرداخت و گفت: حیات طیبه شامل انسان‌هایی می‌شود که نه ترسی از آینده دارند و نه غصه‌ی گذشته را می‌خورند، یعنی انسان به جایی می‌رسد که با ذکر نام خداوند به آرامش می‌رسد.

مدیر آموزش و مطالعات اداره کل تشکل‌های اسلامی سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات و میزبانی مجموعه‌ی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، از کسانی که در برگزاری آن نقش داشتند تشکر کرد.

دکتر سید حمید مهدیون با تبریک و گرامی داشت هفته‌ی بسیج، افزود: هم اکنون در همه‌ی دانشگاه‌ها از برکات بسیج دانشجویی بهره‌مند هستیم که نشان از نگاه ژرف حضرت امام خمینی (ره) است.

وی برگزاری دوره‌ی "حیات طیبه" را حاصل ساعت‌ها کار کارشناسی و تشکیلاتی دانست و ادامه داد: برای برگزاری این دوره بسیار کار شده و آن چه اتفاق می‌افتد حاصل تجربیات بسیارِ فرهنگی است.

دکتر مهدیون تصریح کرد: مقرر شده برگزاری طرح حیات طیبه استمرار داشته باشد و شما دانشجویان شرکت کننده هم هرچقدر بتوانید با پیشنهادات خود ما را کمک کنید، برگزاری و کیفیت آن ارتقا خواهد یافت و ثمرات آن را بیش از پیش خواهیم دید.

اجرای سرود، مولودی خوانی و تجدید میثاق با شهدای گمنام، از دیگر بخش‌های مراسم افتتاحیه‌ی دومین اردوی آموزشی تشکیلاتی تشکل‌های سیاسی و فعالین فرهنگی استان‌های البرز، قم و قزوین بود که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.

شایان ذکر است؛ در ادامه با حضور شرکت کنندگان در کارگاه‌ها و برنامه‌های مختلف فرهنگی، این دوره به صورت رسمی کار خود را آغاز کرد.