تاریخ و زمان انتشار : 13:19  -   1397/09/06 ارسال به دوستان

قهرمانی مقتدرانه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در مسابقات فوتسال استان

در مسابقات دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان قزوین، تیم فوتسال کارکنان آقایان قزوین با شکست دادن همه رقبا با اقتدار عنوان قهرمانی را به دست آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که به میزبانی این دانشگاه برگزار شد؛ تیم فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد با شکست دادن تیم‌های بوئین‌زهرا و تاکستان ضمن کسب عنوان قهرمانی به عنوان تیم برتر استان جواز حضور در مسابقات کشوری را کسب کند.

در بازی اول تیم واحد قزوین موفق شد در یک بازی حساب شده با نتیجه 5 بر صفر تیم بوئین‌زهرا قهرمان دوره قبل را با اقتدار شکست دهد. گل‌های تیم قزوین توسط امید قزوینی (3 گل)، حسن قنبری و سید احمد حاج میری به ثمر رسید.

در بازی دوم نیز تیم فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با ارایه یک بازی هجومی، منسجم و هماهنگ تیم تاکستان را با نتیجه 6 بر یک بدرقه کرد. در این بازی امید قزوینی (2 گل) و سید احمد حاج میری (4 گل) برای تیم قزوین گلزنی کردند.

در پایان این مسابقات تیم فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب 2 برد و به دست آوردن 6 امتیاز ، 11 گل زده و تنها یک گل خورده عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد و به عنوان تیم برتر استان قزوبن جواز حضور در مسابقات کشوری را به دست آورد.

مهدی عزیززاده، حمید مجیدی، حسن سلیمانی، مجید غیاثوند، سید احمد حاج میری، محمد سیاهکالی مرادی، حسن قنبری، مرتضی جهانی، مجید ابراهیمی، علی رضا غلامی، روح الله آقاعلیخانی و امید قزوینی بازیکنان تیم فوتسال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در این مسابقات بودند که میر مسعود میرزاده و ولی محمد زمانی به عنوان مربیان و یاسین قاسمی به عنوان سرپرست آن‌ها را همراهی می‌کردند.