تاریخ و زمان انتشار : 13:36  -   1397/09/06 ارسال به دوستان

در مسابقات قهرمانی استان صورت گرفت؛
کسب مقام اول تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

در مسابقات والیبال کارکنان دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان قزوین، تیم واحد قزوین به مقام قهرمانی دست پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مسابقات که به میزبانی واحد تاکستان برگزار شد؛ در بازی نهایی، تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین موفق شد در یک بازی زیبا و دیدنی، تیم میزبان را با نتیجه قاطع 3 بر صفر شکست داده و ضمن کسب قهرمانی به عنوان تیم برتر استان قزوین جواز حضور در مسابقات کشوری را به دست آورد.

در سِت اول این بازی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با ارائه یک بازی هماهنگ با نتیجه قاطع 25 بر16 پیروز شد.

در سِت دوم نیز تیم قزوین با زدن سرویس‌های دقیق از تیم حریف پیش افتاد و در نهایت با نتیجه 25 بر 21 این سِت را هم از آن خود کرد.

در سِت سوم هم این تیم قزوین بود که با ارائه یک بازی هوشمندانه و آبشارهای کوبنده با نتیجه 25 بر 18 این سِت را نیز با پیروزی پشت سر گذاشت و در پایان با نتیجه قاطع 3 برصفر برنده نهایی این مسابقه شد.

حسین کلهر، احمد حدادی، مجید پایروند، یعقوب شجاعی، جواد جواهری، حمزه ابراهیمیان، حسین نجفی، فریدون سلیمی، سجاد محرابی، پیام نبی‌لو، مجید غیاثوند، اکبر علی اکبری بازیکنان تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بودند که امیر مجیدی‌نسب به عنوان مربی و روح اله آقاعلیخانی به عنوان سرپرست این تیم را همراهی می‌کردند.