تاریخ و زمان انتشار : 09:11  -   1397/09/18 ارسال به دوستان

دکتر کرسفی، دبیر اجرایی سمپوزیوم بین‌المللی مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه خبر داد:
چاپ مقالات پذیرفته شده در مجلات علمی معتبر

دبیر اجرایی سمپوزیوم بین‌المللی و کنفرانس هوش مصنوعی مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه با تاکید بر بار علمی موثر در این کنفرانس، گفت: هر ساله پس از برگزاری بخش عملی مسابقات ربوکاپ، مباجث علمی آن در سمپوزیوم و کنفرانس هوش مصنوعی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی دومین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه، دکتر بابک کرسفی هدف از برگزاری سمپوزیوم و کنفرانس هوش مصنوعی را گسترش علم رباتیک عنوان و خاطرنشان کرد: امسال با توجه به تغییر زمان سمپوزیوم و فشردگی زیادی که وجود داشت، 50 مقاله به دبیرخانه این کنفرانس ارسال شد که پس از چند مرحله داوری هر مقاله، در نهایت 20 مقاله پذیرفته شدند که از این تعداد 14 مقاله به زبان انگلیسی و 6 مقاله به زبان فارسی هستند.

وی تصریح کرد: با توجه به حمایت‌های دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و مساعدت‌های دکتر موسی‌خانی، امکان ارائه‌ی 10 مقاله در روز برگزاری سمپوزیوم فراهم شد که انشاله روز دوشنبه 19 آذر ماه میزبان این عزیزان خواهیم بود.

دبیر اجرایی سمپوزیوم بین‌المللی و کنفرانس هوش مصنوعی مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه یادآور شد: از 10 مقاله‌ای که قرار است ارائه شود، 4 مقاله مربوط به دانشجویان و پژوهشگرانی است که در بخش عملی مسابقات امسال حضور دارند.

دکتر کرسفی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی قزوین امسال با حمایت مالی از 14 مقاله‌ی پذیرفته شده، سعی در ارتقای کمی و کیفی این سمپوزیوم داشته است که جای تشکر و قدردانی دارد.

وی یادآور شد: ما نیز تلاش داریم تا در حد توان، سطح علمی این کنفرانس را ارتقا دهیم و انشااله شاهد نمایش آن‌ها در سایت علمی و معتبر IEEE PL باشیم و این مقالات پس از تصحیح نهايي و تاييد استانداردهاي كميته‌ي علمي، در مجله هوش مصنوعي دانشگاه آزاد اسلامي قزوين ثبت و چاپ شوند.

دبیر اجرایی سمپوزیوم بین‌المللی و کنفرانس هوش مصنوعی مسابقات ربوکاپ آسیا و اقیانوسیه از حضور پروفسور ایشی از دانشگاه کیوتو ژاپن به عنوان سخنرانی کلیدی این کنفرانس خبر داد و افزود:‌ این چهره‌ی علمی، مقالات و ارائه‌هایی در مورد ربات‌هاي زير دريايي دارند كه با توجه به محل برگزاري این سمپوزیوم می‌تواند بسيار مناسب باشد.

وی در پایان برگزاری مسابقات آسیا و اقیانوسیه و همچنین سمپوزیوم و کنفرانس هوش مصنوعی در جزیره‌ی زیبای کیش را به فال نیک گرفت و گفت: امیدواریم دانشگاه‌هايي كه در این جزيره حضور دارند از این همایش علمی استقبال كنند و با دستاوردهاي جديد ربوكاپ و هوش مصنوعي بیشتر آشنا شوند.