صفحه اصلی |نقشه سایت |الف تا ی |پست الکترونیک |نظرسنجی |تابلوی اعلانات |موقعیت مکانی دانشگاه |En |Ar |RSS logo Left
تاریخ و زمان انتشار : 15:44  -   1397/09/22 ارسال به دوستان

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در اختتامیه کنفرانس آسایهل:

اختتامیه کنفرانس عمومی سالانه انجمن موسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا (آسایهل) با حضور رییس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این مراسم که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی این دانشگاه برگزار شد، دکتر محمدمهدی طهرانچی گفت: مقالات ارائه شده و نتایج این کنفرانس نه تنها در میان دانشگاه‌های عضو بلکه در سایر دانشگاه‌ها هم مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه قاره آسیا یک قدرت در حال ظهور و مرکز توجهات جهان است بیان کرد: نقش دانشگاه‌ها در این مسیر غیر قابل انکار است و این امر می‌طلبد دانشگاه‌ها پیش از پیش نقش افرینی کنند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشگاه‌ها باید به تجاری سازی دانش ورود کنند و تنها بر روی آموزش تمرکز نداشته باشند .

دکتر طهرانچی گفت: اعضای آسایهل در این کنفرانس با بخشی از فرهنگ ایرانی که یکی از مشخصه‌های فرهنگی ماست آشنا شدند و آن را با خود خواهند برد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز در این مراسم ضمن تقدیر از شرکت کنندگان، گفت: برای برگزاری این کنفرانس، دوستان زیادی تلاش کردند که از همه‌ی آن‌ها تشکر می‌کنم، امیدوارم میزبان خوبیِ بوده باشیم.

دکتر مرتضی موسی‌خانی ادامه داد: همچنین از دکتر طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز سپاسگزارم که با وجود داشتن مشغله‌ی فراوان و البته عزادار بودن، توجه ویژه‌ای به این کنفرانس داشتند و ما را از برکات حضور خود بهره‌مند ساختند.

دبیرکل آسایهل نیز در این مراسم ضمن قدردانی از میزبانی بسیار خوب دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، گفت: میزبانی قزوین طی 63 سالی که از عمر این کنفرانس می‌گذرد بی‌نظیر بود و هیچ وقت چنین کنفرانس خوبی را تجربه نکرده بودیم و این باعث خواهد شد که قزوین در ذهن ما ماندگار شود.

دکتر نینات اولان وراووث ادامه داد: البته این میزبانی، کار را برای کشور لهستان به عنوان میزبان بعدی این کنفرانس کمی سخت خواهد کرد، چرا که دانشگاه آزاد اسلامی قزوین سطح توقعات اعضا را بالا برد.

در کنفرانس سه روزه آسایهل که با محور «نقش دانشگاه‌های خصوصی و غیر انتفاعی در گسترش و ارتقای آموزش عالی» برگزار شد،‌ روش‌های آموزشی و بازخوردهای آن در آموزش عالی، توسعه و بهبود کیفیت برنامه درسی با رویکردهای نوین در آموزش عالی و بررسی روش‌های آموزشی در رشته‌های خاص مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

در این کنفرانس ۷۱ مقاله به کمیته ارسال شد که ۳۵ مقاله علمی مطالبق با موضوع کنفرانس و 2 گزارش کشوری ایران و تایلند ارائه شدند و شرکت کنندگان در پنل‌های تخصصی چندگانه به ارائه‌ی مقالات و مطالب خود پرداختند.

همچنین در این کنفرانس شش سخنرانی با موضوع شرایط آموزش عالی در جهان امروز، توسط استادانی از ژاپن، مالزی، تایلند و جمهوری اسلامی ایران ارائه شد .

شایان ذکر است؛ با برگزاری انتخابات هیأت رئیسه انجمن مؤسسات آموزش عالی جنوب شرق آسیا، ریاست دوره‌ای کنفرانس آسایهل به کشور تایلند سپرده شد.

برای مشاهده‌ی ادامه‌ی تصاویر اینجا را کلیک نمایید.