تاریخ و زمان انتشار : 16:24  -   1397/09/15 ارسال به دوستان

استاد قباد شیوا در نشست با دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین:
عشق، جوهرِ هنرِ گرافیست است

نشست تخصصی دانشجویان و طراحان گرافیک دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با استاد قباد شیوا به همت دانشکده معماری و شهرسازی این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست تخصصی که در سالن آمفی تئاتر علامه رفیعی برگزار شد، قباد شیوا استاد برجسته‌ی گرافیک و یکی از دوازده گرافیست برجسته‌ی جهان به بیان مطالبی در خصوص خلق آثار گرافیکی، ایده سازی، مفهوم گرافیک و ... پرداخت.

در این نشست صیمیمی که با استقبال پرشور علاقه‌مندان همراه بود، دکتر ملاحسینی و دکتر یوسفی از چهره‌های صاحب نام گرافیک استان قزوین، در کنار دانشجویان، استادان و علاقه‌مندان به این حوزه حضور داشتند.

قباد شیوا در این نشست با ارائه‌ی تعدادی از آثار برجسته‌ی خود شامل پوسترها و نشان‌های مشهور، به تشریح شکل‌گیری و روند طراحی آن‌ها برای دانشجویان پرداخت و گفت: عشق، جوهرِ هنرِ گرافیست است.

وی در ادامه به تفاوت بین نسل گذشته و امروز گرافیک پرداخت و یکی از وجوه تمایز این دو دوره را عشق به هنر مطرح کرد و افزود: پوسترها  بخشی از تجربه ی فضایی شهروندان هستند؛ بنابراین بیان زیبای آثار بسیار مهم است. این زیبایی با توجه به سوژه ها و موضوعات مختلف، بیان ها و تکنیک های متفاوتی پیدا می کند.

شایان ذکر است؛ استاد قباد شیوا متولد 1319، یکی از چهره­های شاخص هنر معاصر ایران است. وی را با طراحی آرم‌هایی همچون نشان زمزم، حرفه هنرمند، سروش و ... و همچنین پوسترهای زیبا و تاثیرگذاری همچون پوسترهای جشنواره هنر شیراز (1350)، پوستر تئاتر قلندرخونه (1354) و صدها اثر با ارزش دیگر می‌شناسند.