تاریخ و زمان انتشار : 16:06  -   1397/09/29 ارسال به دوستان

برگزاری رویداد "شبیه‌سازی زنجیره تامین" به میزبانی مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

رویداد "شبیه‌سازی زنجیره تامین" به همت مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی قزوین و با همکاری شرکت یونیلیور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این رویداد 2 روزه که با استقبال چشمگیر علاقه‌مندان، دانشجویان و شرکتهای فناور همراه بود، "عمر کوتسال" مدیرکل زنجیره تامین شرکت یونیلیور ایران با بیان مطالبی در خصوص استراتژیها و نحوه مدیریت زنجیره تامین این شرکت در ایران و جهان، به ارائه رویکردهای جدید این حوزه در دنیا پرداخت.

در این رویداد نوآورانه که شامل بخش‌های مختلفی بود، مطالبی در خصوص معرفی کاربردی حوزه‌های تامین، برنامه‌ریزی، تولید و توزیع در زنجیره تامین طراحی و توسط مدیران ارشد شرکت یونیلیور برای مخاطبان ارائه شد.

در ادامه به منظور آشنایی مخاطبان با فرآیند‌ها و قسمتهای مختلف زنجیره تامین، شرکت کنندگان در قالب گروه‌هایی در نرم افزاری شبیه سازی شده از یک زنجیره تامین واقعی با یکدیگر به رقابت پرداختند و به نفرات تیم برتر نیز جوایز نفسی اهدا شد.

شایان ذکر است؛ این رویداد 2 روزه برای اولین بار در استان قزوین در راستای رویدادهای توسعه کارآفرینی و توسعه کسب و کار مرکز رشد، با حضور دانشجویان و پرسنل شرکتهای مرکز رشد از تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا برگزار شد.