تاریخ و زمان انتشار : 14:08  -   1397/10/03 ارسال به دوستان

برگزاری نشست مشترک بسیج استادان، کارکنان و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

نشست مشترک بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، کارکنان، دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با حضور دکتر حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این جلسه که در اتاق شورا برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حیدری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ضمن قدردانی از تلاشهای صورت گرفته در حوزه‌های مختلف بسیج، به بیان اهداف و رسالت این مجموعه، ارزشها و آرمانهای بسیج پرداخت.

در ادامه دکتر بشکوه، مسئول کانون بسیج استادان دانشگاه، محورهای مهم فعالیتهای بسیج استادان شامل نشستهای فرهنگی و بصیرتی، پیوستنگاری فرهنگی، اندیشکدهها، برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، بازدید از مراکز صنعتی و علمی و برگزاری اردوهای سیاحتی، معرفتی و راهیاننور را تشریح کرد.

وی در ادامه از معرفی کانون بسیج استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان یکی از سه کانون برتر و نمونه در سطح کشور خبر داد.

شایان ذکر است؛ در ادامه حاضران به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.