تاریخ و زمان انتشار : 22:29  -   1397/10/05 ارسال به دوستان

در جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفت؛
درخشش دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب 5 مقام برتر

ششمین جشنواره فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی با معرفی برگزیدگان در بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد که دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با کسب 5 مقام برتر، بار دیگر در این جشنواره خوش درخشید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مراسم اختتامیه این جشنواره که با حضور دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و امنا دانشگاه، دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، دکتر رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر موسی‌خانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، معاونان پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاهی و مدیران کل، پژوهشگران و نخبگان در سازمان مرکزی برگزار گردید، از نفرات برتر در بخش‌های مختلف تقدیر شد.

دانشگاه آزاد اسلامی قزوین نیز با کسب پنج عنوان برتر در این جشنواره، به عنوان یکی از واحدهای موفق خوش درخشید که عناوین این دانشگاه به شرح زیر می‌باشد.

در بخش کتاب‌های برتر، کتاب "سنت و مدرنیسم در معماری‌های کشورهای اسلامی" نوشته‌ی دکتر حسین سلطان‌زاده از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان برتر دست یافت.

در بخش کارآفرین برتر، شرکت "فرانگر پارس سیستم پویا" به مدیرعاملی حامد سلیمانی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برتر شناخته شد.

در بخش رساله و پایان نامه دانشجویی، رساله دکتری مهرنوش حسن‌زاده با عنوان "نقش تکنولوژی حمل و نقل شهری بر بافت کالبد محلات تاریخی به منظور ارائه راهبردهای برنامه ریزی بازآفرینی" از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به عنوان برتر رسید.

در بخش واحدهای دانشگاهی برتر، دانشگاه آزاد اسلامی قزوین به ریاست دکتر مرتضی موسی‌خانی به عنوان یکی از واحدهای برتر انتخاب شد.

در بخش آزمایشگاه‌های برتر نیز "مجموعه آزمایشگاه‌های مهندسی عمران" به مدیریت دکتر پوریا حاجی‌کریمی از دانشگاه آزاد اسلامی قزوین عنوان برتر را به خود اختصاص داد.