تاریخ و زمان انتشار : 12:55  -   1397/10/06 ارسال به دوستان

برگزاری مسابقات بدمینتون و تنیس روی میز در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

مسابقات بدمینتون و تنیس روی میز ویژه دانشجویان پسر در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مسابقات بدمینتون که با حضور 40 دانشجو و در سالن اصلی مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) این دانشگاه برگزار شد؛ پارسا عابدینی، امیرحسین بلاغی و سید مهدی حسینی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را به دست آوردند.

همچنین در مسابقات تنیس روی میز که در سالن ورزشی جانبی مجموعه یادگار امام (ره) با حضور 30 دانشجو برگزار شد؛ عرفان معروفی، امیرحسین ذوالقدر و امیر خسروی به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.

شایان ذکر است؛ از نفرات برتر این مسابقات با اهدای لوح و جوایزی در قالب جشنواره ورزشی و با حضور مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، تقدیر خواهد شد.