تاریخ و زمان انتشار : 11:04  -   1397/10/16 ارسال به دوستان

نشست هم اندیشی کانون‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دبیران کانون‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین در نشستی با معاون و مدیران این حوزه به بررسی فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در این نشست صمیمی که با حضور دکتر اکبری مقدم معاونت دانشجویی و فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین صفی‌خانی مدیرکل فرهنگی و دکتر چگینی رئیس اداره مطالعات و پژوهش های فرهنگی و دبیران کانون‌های دانشجویی فرهنگی همراه بود، مسایل این حوزه مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

در این جلسه مسئولین حوزه فرهنگی دانشگاه ضمن بررسی و تبیین سند راهبردی فرهنگی و دانشجویی از دانشجویان خواستند تا برنامه‌های خود را در این راستا تنظیم و ارائه کنند.

در ادامه حاضران به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند و مواردی نیز به عنوان مصوبات فرهنگی تصویب شد.