تاریخ و زمان انتشار : 13:24  -   1397/10/12 ارسال به دوستان

برگزاری انتخاب دبیران کانون‌های فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

انتخابات دبیران سه کانون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با حضور مسئولان فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، با پایان یافتن دوره یکساله فعالیت تعدادی از دبیران کانون‌های فرهنگی، مجمع عمومی برای انتخاب دبیران کانون‌های فرهنگی دانشجویی بقیه الله (عج)، اندیشه نور و همچنین فرهنگ و هنر برگزار شد.

در این برنامه‌ها که در محل کانون‌های فرهنگی برگزار شد، دکتر چگینی رئیس اداره مطالعات و پژوهش‌های فرهنگی و مهندس فرضی کارشناس مسئول کانون‌ها ضمن بیان اهداف و دستاورد‌های ایجاد کانون فرهنگی و دعوت از دانشجویان علاقمند به عضویت در کانون‌های فرهنگی مطالبی را بیان کردند.

در ادامه نیز با حضور پرشور دانشجویان علاقه‌مند، انتخابات هسته مرکزی و همچنین انتخابات دبیر به صورت جداگانه برای هریک از کانون‌ها برگزار شد، که براساس آن فرزین جلیلی به عنوان دبیر کانون فرهنگ و هنر، حمید خلیلی به عنوان دبیر کانون اندیشه نور و پارسا زمانی به عنوان دبیر کانون بقیه الله الاعظم (عج) برای مدت یک سال انتخاب شدند.

شایان ذکر است؛ دانشگاه آزاد اسلامی قزوین با بسترسازی و ایجاد 10 کانون فرهنگی و دانشجویی، زمینه فعالیت دانشجویان علاقمند به امور فرهنگی، اجتماعی و هنری را فراهم نموده است که دانشجویان در مناسبت‌های مختلف برنامه‌های پیشنهادی خود را اجرا می‌کنند.