تاریخ و زمان انتشار : 13:40  -   1397/09/25 ارسال به دوستان

برگزاری دوره تئوری مربیگری ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین

دوره تئوری "ده درس" ویژه مربیگری ورزشی در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، مدیر گروه رشته تربیت بدنی این دانشگاه اظهار داشت: با هماهنگی انجام شده با کمیته آموزش اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین، دوره تئوری "ده درس" ویژه مربیگری ورزشی با شرکت دانشجویان علاقمند در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

دکتر سید عباس بی نیاز افزود: این دوره با هدف ارتقای سطح دانش و اخذ گواهی مربوط به شرکت در دوره‌های مربیگری در رشته‌های مختلف ورزشی با حضور 32 نفر از دانشجویان و تدریس استادان گروه تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برگزار شد.

وی گفت: با توجه به نظارت کمیته آموزش اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین خوشبختانه این دوره از نظر کمی و کیفی از سطح بسیار خوبی برخوردار بود.

مدیر گروه رشته تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین یادآور شد: در این دوره دورس مختلفی هم چون آناتومی و فیزیولوژی انسانی، علم تمرین، برنامه‌ریزی تمرین، آسیب شناسی، اخلاق ورزشی، روان شناسی ورزشی، سنجش و اندازه گیری به دانشجویان ارائه گردید و در پایان با اخذ آزمون کتبی، اکثر شرکت کنندگان موفق به قبولی در این دوره شدند.

دکتر سیدعباس بی‌نیاز در ادامه از حمایت‌های دکتر موسی خانی، ریاست دانشگاه آزاد اسلامی قزوین برای برگزاری این دوره قدردانی کرد و گفت: با توجه به وجود امکانات سخت افزاری مناسب هم چون سالن‌های ورزشی استاندارد در رشته‌های مختلف ورزشی، استخرهای شنا و نیز استادان مجرب و با دانش، این دانشگاه آماده برگزاری دوره‌های داوری و مربیگری در رشته‌های مختلف ورزشی در سطح ملی و بین المللی است.