تاریخ و زمان انتشار : 10:18  -   1397/10/25 ارسال به دوستان

پذیرش دانشجو بدون کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی در بهمن ماه 1397

دانشگاه آزاد اسلامی در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 98-97 و براساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته، کارشناسی پیوسته، کاردانی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته دانشجو می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، پذیرش دانشجو در این مرحله مطابق مصوبات شورای سنجش و پذیرش تنها در کد رشته محل‌هایی صورت خواهد گرفت که ظرفیت آن‌ها در مرحله قبلی پذیرش در سال تحصیلی جاری تکمیل نشده است.

براین اساس متقاضیان پذیرش در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته می‌توانند از تاریخ 29 دی ماه تا 10 بهمن ماه 97  با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی www.azmoon.org ثبت نام خود را انجام دهند.

شایان ذکر است؛ زمان و چگونگی ثبت‌نام از داوطلبان مقاطع کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته متعاقبا  طی اطلاعیه‌های جداگانه منتشر خواهد شد.