تاریخ و زمان انتشار : 09:58  -   1397/10/27 ارسال به دوستان

ثبت نام بدون کنکور داوطلبان کاردانی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی از ابتدای بهمن ماه

در راستای پذیرش دانشجو بدون کنکور در دانشگاه آزاد اسلامی در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 98-97 و براساس سوابق تحصیلی، داوطلبان مقطع کاردانی نظام جدید (کاردانی پیوسته) از ابتدای بهمن ماه 1397 می‌توانند ثبت نام خود را انجام دهند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه‌ آزاد اسلامی قزوین، این داوطلبان می‌توانند از یکم تا سیزدهم بهمن ماه 1397 با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی  www.azmoon.org  درخواست خود را ثبت کنند.

شایان ذکر است؛ پذیرش دانشجو در این مرحله مطابق مصوبات شورای سنجش و پذیرش تنها در کد رشته محل‌هایی صورت خواهد گرفت که ظرفیت آن‌ها در مرحله قبلی پذیرش در سال تحصیلی جاری تکمیل نشده است.

زمان و چگونگی ثبت‌نام از داوطلبان مقاطع کارشناسی ناپیوسته نیز متعاقبا  اعلام خواهد شد.